Головна Новини Політика внутрішня політика Давид Арахамія повідомив, коли парламент знову розгляне законопроект про олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Давид Арахамія повідомив, коли парламент знову розгляне законопроект про олігархів

У другому читанні законопроект про олігархів у Верховній Раді будуть приймати не раніше, ніж восени

13 липня 2021, 00:41
Поділіться публікацією:

Верховна Рада України повторно розгляне законопроект про олігархів (у другому читанні) не раніше осені. Про це повідомив на брифінгу в понеділок увечері голова правлячої фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, відповідаючи на питання про терміни розгляду президентського закону про деолігархізацію України.

Давид Арахамія повідомив, коли парламент знову розгляне законопроект про олігархів

Давид Арахамія на брифінгу 12 липня, скріншот автора з відео

"Останній термін подачі поправок (буде — ред.) в цей четвер... І потім (будемо — ред.) верстати (порівняльну — ред.) таблицю. Там багато поправок і це займе більше ніж тиждень. Тобто Верховна Рада фактично вже буде йти у відпустку і вже у вересні буде (підніматися — ред.) питання другого читання", — інформував громадськість Давид Арахамія після засідання фракції.

Орієнтовно, закон про олігархів може набрати чинності не раніше жовтня цього року.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський ініціював створення законопроекту за № 5599 "Про запобігання загроз національній безпеці, пов'язаних з надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)". На початку червня сам законопроект був зареєстрований в парламенті, а 1 липня депутати Верховної Ради підтримали його в першому читанні.

Джерело: https://censor.net/ru/n3276648



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини