Головна Новини Політика внутрішня політика Данилюк назвав справжню причину, чому покинув команду Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилюк назвав справжню причину, чому покинув команду Зеленського

Екс-секретар РНБО каже, що Зеленський порушив свої головні обіцянки

11 листопада 2021, 09:25 comments2978
Поділіться публікацією:

Відомий український фінансист, екс-секретар РНБО Олександр Данилюк відверто розповів, чому за власним бажанням вирішив залишити команду президента Зеленського, ставши одним з перших чиновників, усунених з посади після виборів 2019-го року. Данилюк вважає, що Зеленський не виконав свої головні обіцянки, про які він з ним домовлявся "на вході". Як повідомляє видання "Коментарі", про це екс-секретар РНБО розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

Данилюк назвав справжню причину, чому покинув команду Зеленського

Олександр Данилюк. Фото: liga.net

"Ми були кістяком, який допомагав Зеленському прийти до влади. Ми розробляли для нього стратегію, розвивали його зв'язки із Заходом, організовували зустріч із Макроном тощо. Так діяли, тому що хотіли створити хвилю змін, і Зеленський справді давав таку можливість, але потім він дуже швидко розгорнувся в іншому напрямку", – наголосив Данилюк.

Він додав, після того, як Зеленський за підсумками парламентських виборів отримав монобільшість у Верховній Раді, він зрозумів, що може абсолютно все.

За словами Данилюка, він пішов із команди Зеленського за власним бажанням, бо все те, про що було домовлено із Зеленським "на вході", той порушив. Йдеться про такі пункти, як співпраця з Ігорем Коломойським, співпраця з адміністрацією екс-президента США Трампа, після чого Україну втягнули у внутрішній американський конфлікт, тощо.

"Немає жодного сенсу зараз обговорювати промахи Зеленського. Вже зрозуміло, що з такими цифрами ситуація не зміниться. Вона вже зламалася. Зараз уже потрібно думати про те, що буде після зеленої команди і це є відповідальною позицією", – резюмував Олександр Данилюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Данилюк побився з Міловановим на своєму дні народження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

11

11 листопада 2021, 13:09

Ну не дурак ты, Саша?


Новини