Головна Новини Політика внутрішня політика Данілов розповів, за якої умови питання Донецької та Луганської областей було б закрите
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, за якої умови питання Донецької та Луганської областей було б закрите

За словами секретаря РНБО, загроза з боку Росії існує постійно

30 грудня 2021, 12:58
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов висловив думку, що для повномасштабного вторгнення на територію України російських військ має бути як мінімум тричі більше. Про це політик заявив "Настоящему времени".

Данілов розповів, за якої умови питання Донецької та Луганської областей було б закрите

Олексій Данілов - фото : РНБО

Данілов наголосив, що на сьогодні великого скупчення військ Російської Федерації не спостерігається.

"Для повномасштабного вторгнення потрібно, щоб їх було як мінімум у три, чотири, п'ять разів — набагато більше, ніж є на сьогоднішній день", — сказав секретар РНБО.

При цьому Данілов зазначив, що загроза з боку Росії є постійною, і Україна живе з нею вже сім років. Він додав, що російські війська розташовуються в Донецькій та Луганській областях та ведуть війну проти нашої держави.

"Якби їх там не було, питання Донецької та Луганської області було б давно закрите"

Зазначимо, що напередодні секретар Ради національної безпеки та оборони розповів, як відбиватимуться українські військові у разі вторгнення Російської Федерації. Данілов висловив думку, що українська армія має "достатньо зброї, щоб зустріти ворога". Він переконаний, що українці обов'язково захищатимуть Батьківщину, принаймні це демонструють опитування. Також він додав, що загальна кількість сектору безпеки та оборони становить близько мільйона людей. Проте за необхідності на захист стане громадянське суспільство, а це понад мільйон людей.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що Олексій Данілов розповів, як діятимуть державні органи у разі вторгнення Російської Федерації. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини