Головна Новини Політика внутрішня політика Данилов розповів, як працюють проросійські канали: "Масове знищення"
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов розповів, як працюють проросійські канали: "Масове знищення"

Їх діяльність не має ніякого відношення до свободи слова

6 березня 2021, 12:55 comments1293
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов розповів про те, як працюють проросійські телеканали в нашій країні і назвав їх засобом масового знищення. Про це він заявив під час робочого візиту до Польщі в інтерв'ю виданню "Укрінформ".

Данилов розповів, як працюють проросійські канали: "Масове знищення"

Фото: ОП

За його словами, робота проросійських ЗМІ в Україні не належить до поняття свободи слова, адже вони займаються не інфорованіем громадян а масовим знищенням через поширення наративів Росії.

Він зазначив, що між поняттями свободи слова та національної безпеки повинна бути чітка межа. Данилов сказав, що у проросійських телеканалів є чітке замовлення на отримання і поширення інформації з Росії.

Таку політику ЗМІ секретар РНБО назвав неприпустимою і заявив, що наша країна буде захищатися від інформаційного впливу ззовні будь-якими засобами.

Він нагадав, що на території Донецької та Луганської областей відбувається не тільки гаряча війна, а й інформаційна, яка несе небезпеку для будь-якої країни.

Данилов назвав російську пропаганду викликом для будь-якої цивілізованої країни.

2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про введення санкцій проти нардепа Тараса Козака та його бізнес-активів, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником каналів називають Віктора Медведчука. Глава держави заявив, що канали фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни в ЄС і НАТО.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто може замінити главу ОП Андрія Єрмака.

Читайте також, кого українці готові вибрати новим президентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини