Головна Новини Політика внутрішня політика Данилов розповів, як депутати відхрещуються від голосування за Харківські угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов розповів, як депутати відхрещуються від голосування за Харківські угоди

СБУ перевірить, чи не отримав хтось із тодішніх депутатів хабар за те, що підтримав "харківські угоди"

12 березня 2021, 23:29
Поділіться публікацією:

Після рішення РНБО взятися за Харківські угоди 2010 року — не було держзрадою голосувати за них, — секретарю Ради стали обривати телефон депутати.

Данилов розповів, як депутати відхрещуються від голосування за Харківські угоди

Алексей Данилов (фото из открытых источников)

Про це Секретар РНБО Олексій Данилов розповів в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на каналі "Україна".

"Після вчорашнього рішення РНБО у мене був червоний телефон. Дуже багато депутатів, які перебували тоді в залі, особисто мене знають. Я можу сказати, вони мені дзвонили і говорили, що не голосували за Харківські угоди", — заявив Данилов.

За його словами, СБУ перевірить, чи не отримав хтось із тодішніх депутатів хабар за те, що підтримав "харківські угоди".

"Якщо комусь не за що хвилюватися — він може за це не хвилюватися. Але якщо у кого-то після цього голосування з'явився будинок в Кончі-Заспі, з'явилися рахунки або інші речі — ми їх просто допитаємо, звідки ви, хлопці, саме в цей час якраз це взяли. І все. все досить просто. Нічого складного тут немає ", — пояснив він.

Нагадаємо, екс-президент України і лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко підтримував підписання і ратифікацію Харківських угод у 2010 році між Україною і Росією, які продовжували знаходження Чорноморського флоту РФ в Криму. Тоді Порошенко коментував підписання угод між Віктором Януковичем і Дмитром Медведєвим, його думка в 2010 році опублікував сайт ТСН, який сьогодні, що примітно, видалив цю новину. За словами Порошенка, він не був в захваті від того факту, що перебування російського флоту в Севастополі було продовжено до 2042 року. Однак Росія не могла вивести флот, а Україна не могла платити таку ціну за газ, і все це розуміли. Він відзначав, що підписання угод між Медведєвим і Януковичем була взаємовигідною.

Політик тоді висловлював упевненість, що угоди не вплинуть на відносини України і Європи. Порошенко говорив, що з Європою потрібно вирішувати безліч інших проблем і питання перебування Чорноморського флоту в Криму не стоїть на порядку денному у відносинах з європейськими країнами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини