Головна Новини Політика внутрішня політика Данилов розповів про санкції РНБО проти Коломойського
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов розповів про санкції РНБО проти Коломойського

Секретар РНБО відреагував на слова Юлії Мендель

12 березня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов прокоментував можливі санкції проти олігарха Ігоря Коломойського, про які говорила прес-секретар президента Юлія Мендель. Про це він повідомив під час брифінгу 11 березня.

Данилов розповів про санкції РНБО проти Коломойського

Фото: Google

Йдеться про інтерв'ю прес-секретаря Президента України Володимира Зеленського Юлії Мендель журналістці Олесі Бацман, де вона допустила можливість введення санкцій РНБО проти Ігоря Коломойського після того, як олігарх потрапив під санкції з боку США.

За словами Данилова, Мендель не працює в апараті РНБО, а працює в Офісі президента, а він не може коментувати  як і інтерпретувати її слова. Прямо говорити про введення санкцій проти Коломойського Данилов також не став.

Він зазначив, що введення санкцій проти юридичних або фізичних осіб буде розглядатися на наступному засіданні РНБО. Він зазначив, що список осіб, проти яких можуть бути введені санкції будуть оприлюднені після засідання.

ДОВІДКА 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його активи, серед яких були телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називали Віктора Медведчука.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Секретар РНБО Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка поставляє паливо бойовикам на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Рінат Ахметов став одним з підозрюваних в державній зраді.

Читайте також, чи можливе приєднання ОРДЛОУ до Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини