Головна Новини Політика внутрішня політика Данилов розповів, що розглядатимуть на наступному засіданні РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов розповів, що розглядатимуть на наступному засіданні РНБО

Піднімуть питання зрадників і дезертирів

1 березня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов розповів про те, що будуть розглядати на наступному засіданні РНБО. Зокрема, засідання буде присвячене питанням державних зрадників і дезертирів. Про це Данилов повідомив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Данилов розповів, що розглядатимуть на наступному засіданні РНБО

Фото: Google

За його словами, на наступному засіданні РНБО будуть заслухані звіти Служби безпеки України, Генеральної прокуратури та міністерства внутрішніх справ про справи, які стосуються державної зради і дезертирства.

Він зазначив, що відомства повинні будуть дати пояснення, чому дані діла не розслідувані до кінця. Данилов сказав, що РНБО хочеться почути, чому кримінальні справи багато років знаходяться в незрозумілому стані. Секретар РНБО підкреслив, що через 6-7 років точка в цих справах так і не поставлена.

Довідка 2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака та його бізнес-активи, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають нардепа Віктора Медведчука.

19 лютого РНБО ввів санкції проти самого Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків.

26 лютого РНБО ввів санкції проти осіб, які сприяли російської агресії, серед яких колишній глава СБУ Якименко і колишній глава МВС Захарченко.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що може врятувати Україну від російської агресії.

Читайте також про візит Джо Байдена в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини