Головна Новини Політика внутрішня політика Данилов має піти у відставку після скандалу з продажем місць у санкційному списку РНБО, - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов має піти у відставку після скандалу з продажем місць у санкційному списку РНБО, - опитування

В опитуванні взяло участь 3010 респондентів

5 листопада 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

Більшість опитаних українців вважає, що відставка секретаря РНБО Олексія Данилова має стати найбільш справедливою розв'язкою скандалу з продажем місць у списках санкцій РНБО, про яку заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. Про це свідчать дані соцопитування, представленого в інформаційному агентстві "Українські новини" Соціологічним центром демократичних перетворень (СЦДП). Опитування було проведено в період з 29 жовтня до 3 листопада 2021 року на замовлення американської компанії Trade Union LLC (California, USA), повідомляю NewsOne.

Данилов має піти у відставку після скандалу з продажем місць у санкційному списку РНБО, - опитування

Олексій Данилов. Фото: rnbo.gov.ua

Відповідаючи на запитання про заяву голови парламентської фракції "Слуги народу" Давида Арахамії про корупцію при формуванні списків санкцій РНБО, який згадав про хабарі в розмірі 100,000-300,000 доларів за навмисне спотворення інформації, що заноситься в такі списки, 64,5% справедливим наслідком цього скандалу була відставка секретаря РНБО Олексія Данилова.

Данилов має піти у відставку після скандалу з продажем місць у санкційному списку РНБО, - опитування - фото 2

Усього було опитано 3010 респондентів методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Аудиторія – населення віком від 18 років у всіх областях України, крім тимчасово неконтрольованих територій Донецької та Луганської областей та Криму. Помилка репрезентативності дослідження вбирається у 2,8%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини