Головна Новини Політика внутрішня політика Цінник виріс: Анна Скороход розповіла про дві зарплати нардепів у доларах
commentss НОВИНИ Всі новини

Цінник виріс: Анна Скороход розповіла про дві зарплати нардепів у доларах

Нардеп запевнять, що народні обранці "Слуги народу" продовжують отримувати дві зарплатні

1 листопада 2021, 07:55 comments5859
Поділіться публікацією:

Нардеп Анна Скороход підтвердила факт, що нардепи монобільшості продовжують отримувати доплату у конвертах за голосування. За фактом ця доплата є другою зарплатою парламентаріїв, плюс до офіційної, яка виплачується з державного бюджету. Як повідомляє видання "Коментарі", про це нардеп заявила в ефірі програми "Хард з Влащенком" на телеканалі "Україна 24" в неділю ввечорі.

Цінник виріс: Анна Скороход розповіла про дві зарплати нардепів у доларах

Долари. Фото з відкритих джерел

Анна Скороход розповіла, що не лише її загиблий колега Антон Поляков звертався до НАБУ із доказами існування у парламенті "тіньових" зарплат. За словами нардепа, вона також надала НАБУ більш, ніж переконливі докази, зокрема, аудіозаписи, на яких є підтвердження того, що народні обранці від "Слуги народу" отримують гроші за голосування.

"На офіційну зарплату не сплатиш життя водія та охоронця. Це апріорі неможливо. Я вам можу сказати – офіційна зарплата депутата сьогодні становить близько 37 тисяч гривень. Плюс 40 тисяч дають на депутатські витрати. Можливо, ти навіть не витрачаєш депутатських витрат, але навіть при цьому, враховуючи сьогоднішній цінник на все, оплачувати ще додатково охоронця та водія – це неможливо", – зазначила Скороход.

Відповідаючи на запитання, чи є конкретні суми, які платять усім "слугам народу", Анна Скороход зазначила, що однієї суми немає. Є різні суми, залежно від того, до якої групи входить той чи інший нардеп і як з ним домовилися. Існує градація у групах. Глави груп, голови комітетів одержують більше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардепа Скорохода госпіталізували разом з дитиною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

людмила

1 листопада 2021, 09:10

зато с людей требуют стаж и доходи без конвертов ужас и это наши депутати


Новини