Головна Новини Політика внутрішня політика "Ціни здивували": депутат від "Слуги народу" поділився враженнями про поїздку до Трускавця
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ціни здивували": депутат від "Слуги народу" поділився враженнями про поїздку до Трускавця

Депутат купив воду, вафлі "Артек" і горішки за 90 гривень

1 жовтня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Депутати "Слуги народу" у п’ятницю, 1 жовтня, прибули в місто Трускавець потягом "Київ-Трускавець". Кореспондент порталу "Коментарі", виходячи з потягу разом з депутатами поспілкувалась з народним депутатом України IX скликання Олексієм Леоновим стосовно поїздки. Український ресторатор і меценат розповів про асортимент, чистоту і знижки у потягу "Укрзалізниці", яким "слуги" їхали до Трускавця.

"Ціни здивували": депутат від "Слуги народу" поділився враженнями про поїздку до Трускавця

Депутати від "Слуги народу". Фото facebook

За словами нарпдепа, він раніше цим потягом не їздив, однак надто широкого асортименту, який пропонували пасажирам не помітив, також його здивували досить низькі ціни на товари.

"Ясне діло, що було чисто, мене ціни здивували. Три бонакви, три вафлі "Артек" і три горішки — десь 90 гривень з чимось. Якась неправомірна знижка", — зазначив депутат Леонов.

До слова, як помітили журналісти, цього разу у вагоні, в якому везли депутатів, асортимент товарів, які пропонували пасажирам цього разу, був значно ширшим, ніж зазвичай пропонують пасажирам "Укрзалізниці". 

Крім того, у вагоні зі "слугами народу", працювала кавомашина. Але депутат Леонов, щось не скористався і не спробував, яку каву готували для народних обранців.

Нагадаємо, портал "Коментарі" писав про поїздку до Трускавця: журналістів попри наявність квитків пересадили з вагона зі "слугами". Депутати "Слуги народу" ввечері 30 вересня поїздом вирушили в місто Трускавець. Кореспондент Анна Стешенко розповіла, як "Укрзалізниця" пересадила її разом зі ще однією колегою з вагона з депутатами від "Слуги народу". 

За її словами, підставою для цього стала телеграма з приводу "пересадки пасажирів у зв'язку з організованим перевезенням групи", яку отримав начальник поїзда.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини