Головна Новини Політика внутрішня політика Чому Арестович працює на російську аудиторію: неочікуване пояснення експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Арестович працює на російську аудиторію: неочікуване пояснення експерта

Арестович набирає популярність у російському сегменті інтернету

27 лютого 2024, 21:11 comments4555
Поділіться публікацією:

За останній рік колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович помітно підвищив популярність у російському сегменті медіа та соціальних мереж, що може бути спланованою інформаційною кампанією проти ворога, вважає політтехнолог Олег Постернак.

Чому Арестович працює на російську аудиторію: неочікуване пояснення експерта

Арестович перебуває у США. Фото з відкритих джерел

Політтехнолог зазначив, що компліментарні щодо росіян формулювання та песимізм щодо України говорять про те, що Арестович дуже хоче попасти в тренди інтернет-обговорень РФ, що, власне, він вже робить, позаяк його почали активно цитувати z-канали.

"Арестович може бути корисним для розширення операцій впливу на російську аудиторію у потрібний час. А для цього потрібно перебувати не в Україні (зараз він в США), створити образ політичного переслідування (два кримінальних провадження в Україні), зарядити простір вірусними скандальними антиукраїнськими заявами (вже зроблено, причому ефектно). Не дивуйтесь, якщо виявиться, що Арестович — це інформаційна зброя проти ворога, вирощена для певного часу. Через амплуа скандальної кваліфікованої політичної Ванги чи тренажера для непопулярних ідей можна заряджати потрібні меседжі в російське поле", — пояснив Олег Постернак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією британської розвідки, підтверджені втрати Росії складають понад 2,7 тис. танків та 5 тис. БМП і БТР, а також на полі бою вбито і поранено близько 350 тис. російських військовослужбовців. Разом з тим, мобілізація живої сили, виробництво та ремонт військової техніки дозволяють російським окупантам своєчасно компенсувати понесені в боях втрати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що для перемоги над Росією громадяни України не повинні розтратити той дух і стан єдності, який був 24 лютого 2022 року, коли російська армія вторглась на українську територію, запевнив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Коли важко чи думаєте зневіритися — згадайте 24.02. Ситуація була гіршою за сьогоднішню, але на характері ми вивезли", — наголосив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини