Головна Новини Політика внутрішня політика Чим небезпечне звільнення Залужного: відповідь генерала
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим небезпечне звільнення Залужного: відповідь генерала

У ЗСУ відставку Залужного можуть сприйняти з настороженістю

30 січня 2024, 21:39
Поділіться публікацією:








Відставку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного можуть негативно сприйняти в українській армій. Звільнення Залужного також може призвести до дестабілізації ситуації в Україні. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив генерал-майор запасу Сергій Кривонос, передає портал "Коментарі".

Чим небезпечне звільнення Залужного: відповідь генерала

Залужний наразі залишається на посаді. Фото з відкритих джерел

"Звільнення Залужного можуть достатньо хворо сприйняти наші ЗСУ, які захищають Україну. Крім того, всередині країни в тилу це може призвести до певної дестабілізації", — розповів Сергій Кривонос.

За словами генерала, перед появою інформації про звільнення Головнокомандувача ЗСУ Залужний справді зустрічався з Зеленським.

"Думаю, що ситуація поки що не стала спокійною. Бажання влади прибрати Залужного залишилося", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія готова воювати проти України щонайменше до 2027-28 рр. Російський диктатор Володимир Путін налаштований на продовження війни, оскільки переконаний, що економічна мобілізація зможе змінити хід війни на користь РФ. Зараз Росія витрачає 40% ВВП на війну, що перевищує витрати на охорону здоров’я і освіту. Наразі складно оцінити масштаб переходу економіки РФ на військові рейки, оскільки інформація про російську оборонну промисловість засекречена.

"Коментарі" також писали, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін переконаний, що українська влада має докладати зусилля для повернення з-за кордону чоловіків, які втекли від мобілізації. Майор ЗСУ додав, що "про моральну сторону питання" взагалі немає необхідності говорити, позаяк втікачі повели себе як "ганчірки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини