Головна Новини Політика внутрішня політика Чи захиталося крісло під Даніловим: що відповіли в РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи захиталося крісло під Даніловим: що відповіли в РНБО

У Радбезі прокоментували чутки про звільнення Данілова

2 лютого 2024, 21:33
Поділіться публікацією:

2 лютого ряд Telegram-каналів повідомили про "звільнення" секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, про що нібито буде повідомлено згодом. У такий спосіб, як стверджують канали, влада планує "перекрити інформаційну хвилю" після звільнення Валерія Залужного.

Чи захиталося крісло під Даніловим: що відповіли в РНБО

Данілов наразі залишається секретарем РНБО. Фото з відкритих джерел

Центр протидії дезінформації назвав відповідні чутки фейком, який вигідний російським окупантам.

"Деякі телеграм-канали поширили інформацію про нібито звільнення секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова. Подібні "інсайди" – фейк, який грає на руку ворогу", — повідомили у РНБО.

У Радбезі також закликали українських громадян довіряти лише верифікованим джерелам інформації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з дослідженням Personnel Service, 22% громадян Польщі негативно налаштовані до українців. Дослідження показало, що найчастіше негативно до громадян України ставляться поляки віком від 25 до 34 років. Натомість громадяни Польщі, яким за 55 років, найчастіше позитивно налаштовані до українців. На зростання негативного ставлення до українців може впливати подорожчання життя та занепокоєння поляків щодо власного матеріального становища через страх, що українські працівники можуть забрати їхню роботу.

"Коментарі" також писали, що замороження війни посилить внутрішні чвари в Україні тоді, як РФ скористається затишшям на фронті для посилення свого військового потенціалу, переконаний заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась. Без перемоги України від припинення війни виграє Росія, оскільки повністю перейде на військові рейки та позбудеться міжнародного тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини