Головна Новини Політика внутрішня політика Чи потрібно державі втручатись в роботу Telegram: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи потрібно державі втручатись в роботу Telegram: опитування

Олександр Ткаченко повідомив, що телеграм має ряд переваг та недоліків, тому слід створити спеціальну експертну групу для дослідження взаємодії держави з соцмережею Telegram.

1 травня 2023, 15:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українці висловились, чи слід заборонити анонімно критикувати владу в Україні, а також відреагували на ініціативу уряду щодо регулювання поширення інформації в Telegram. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження Active Group.

Чи потрібно державі втручатись в роботу Telegram: опитування

Чи потрібно державі втручатись в роботу Telegram. Фото з відкритих джерел

Група народних депутатів створила законопроєкт № 9223, який передбачає кримінальну відповідальність за поширення недостовірної інформації у соцмережах проти основ нацбезпеки України.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявив, що не підтримує зазначений законопроєкт, проте додав про необхідність створити експертну групу для розгляду про взаємодію держави з соцмережею Telegram. Ткаченко пояснює, що Telegram має ряд переваг, зокрема швидкий доступ до інформації, проте у соцмережі є анонімні канали та велика кількість активності з боку РФ.

Active Group провела опитування, де запитала чи потрібно заборонити анонімно критикувати рішення влади. 18,7% схиляються, що таке рішення буде правильним, тоді як понад 70% схильні до протилежної думки.

 Чи потрібно державі втручатись в роботу Telegram: опитування - фото 2

Також українці відповіли на питання, чи підтримують вони ініціативу уряду щодо державного регулювання інформації в Telegram. 30,6% респондентів загалом підтримують такі ідеї уряду, однак 57,8% висловились проти регулювання державою соціальної мережі.

 Чи потрібно державі втручатись в роботу Telegram: опитування - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці відповіли, чи повинні нести покарання військові за насилля над своїми підлеглими.

Також "Коментарі" писали, що соціологи з’ясували, як українці пов’язують між собою мову та патріотизм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/139
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 травня 2023, 14:32

Захоплення сильної руки зростає. Особливо у західних областях. Це тільки початок. Колись і від чужої юдейської релігії цурались. Бо вона створена для впливу на тих хто завжди викликав гнів Бога, вбив його сина Ісуса та народжувався у гріху. Русини з народження мали гідність зі своїми богами жили в злагоді. Потім, з православ'ям, жінки змирилися що вони не чисті та грішні. І своїх дітей так виховують.


Новини