Головна Новини Політика внутрішня політика Чи піде в мери Києва Жан Беленюк: що розповів депутат
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи піде в мери Києва Жан Беленюк: що розповів депутат

Нардеп від «Слуги народу» вважає, що здатний скласти конкуренцію Віталію Кличку

14 серпня 2021, 15:27
Поділіться публікацією:

Спортивна кар'єра і політичні амбіції в одному флаконі — це про Жана Беленюка, який водночас є представником політсили "Слуга народу" і єдиним золотим медалістом Олімпіади-2020. "Обозреватель" дізнався, які плани Беленюк будує на майбутнє і як багато серед них політики.

Чи піде в мери Києва Жан Беленюк: що розповів депутат

Жан Беленюк може в майбутньому піти в мери Києва. Фото з відкритих джерел

За словами Беленюка, він не збирається залишати спортивне життя, адже воно багато для нього значить. Тим більше, що до золотої медалі він прийшов після серйозної травми, яка все ж не завадила йому продемонструвати блискучий результат під час змагань.

Однак і політичні звершення для Жана Беленюка залишаються досить цікавим моментом. На його думку, за час перебування на посаді народного депутата йому вдалося домогтися кількох важливих речей. По-перше, прийняття закону, який стосується меценатства на спортивному поприщі; по-друге, направлення грошових відрахувань, отриманих зі сфери азартного бізнесу, на різні важливі питання, в т.ч. і розвиток спорту в країні.

При цьому, якщо буде існувати можливість змінити політичну посаду, Беленюк, ймовірно, про це задумається. На питання про можливе балотування на посаду голови міськради Києва депутат відгукується неоднозначно.

"У мене дуже непередбачуване життя. Тому я абсолютно не здивуюся, якщо так трапиться. Чи готовий я до такого? Абсолютно, — підкреслив Жан Беленюк. — Я — киянин, народився в Києві, люблю це місто, чому ні?"

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, чому Беленюк днями опинився в епіцентрі расистського скандалу. Що сталося з депутатом і олімпійським чемпіоном у рідній столиці, детально читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, якої позиції Жан Беленюк дотримується у скандалі зі ще однією українською спортсменкою, яку засудили за фото, де вона обіймається з російською колегою. Деталі — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

бандерівець

14 серпня 2021, 19:00

тепер нам чекати мавпу на парасольці????


Новини