Головна Новини Політика внутрішня політика Не секс-вечірка, а підтримка жертв путінського режиму: Лещенко прокоментував виступ дружини у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Не секс-вечірка, а підтримка жертв путінського режиму: Лещенко прокоментував виступ дружини у Москві

Автори публікації розкритикували Лещенка за виправдання дружини

12 травня 2021, 19:12
Поділіться публікацією:

Член Наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко назвав виступ дружини на вечірці в Москві підтримкою жертв путінського режиму. Про це повідомляє телеграм-канал "Україна 24".

Не секс-вечірка, а підтримка жертв путінського режиму: Лещенко прокоментував виступ дружини у Москві

Сергій Лещенко прокоментував виступ дружини у Москві

Автори публікації називають позицію Лещенка нерозумним виправданням. При цьому в повідомленні зазначається: "Так, і не обов'язково літати в Росію, щоб там когось підтримати, особливо за гонорар".

Зазначимо, що дружина Сергія Лещенка, Анастасія Топольська, яка виступає під псевдонімом DJ Nastia, 9 травня опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото з геолокацією у клубі Mutabor, який розташований у Москві.

Під ще одним псевдонімом — SHEIS — дівчина зіграла для російської ЛГБТ спільноти на вечірці HOROVOD. Одним із головних правил заходу була заборона на будь-які вияви нетолерантності.

Раніше "Коментарі" писали про доходи Сергія Лещенка як члена Наглядової ради "Укрзалізниці".

Кабінет міністрів призначив колишнього народного депутата Сергія Лещенка членом Наглядової ради акціонерного товариства "Українська залізниця" ще у 2019 році.

Варто зазначити, що працівників на цю посаду обирають на три роки. Головне завдання членів наглядової ради — формувати показники ефективності роботи голови та членів правління.

Середня заробітна плата на цій посаді становить 588 000 гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини