Головна Новини Політика внутрішня політика Чи є у Залужного політичні амбіції: що сказав Данілов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є у Залужного політичні амбіції: що сказав Данілов

Залужний наразі не заявляв, чи планує іти у політику

20 лютого 2024, 23:11
Поділіться публікацією:

Чимало політиків спробують скористатися популярністю колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, переконаний секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Чи є у Залужного політичні амбіції: що сказав Данілов

Залужного на посту Головнокомандувача ЗСУ замінив Сирський. Фото з відкритих джерел

Секретар РНБО переконаний, що є "сила силенна" політиків і громадських діячів, які бажають опинитися в орбіті Залужного.

"Зараз усі будуть чіплятися до Залужного і вважатимуть, що вони з ним. Це класика нашої політики. Думаю, що Валерій Федорович повинен це розуміти. І не тільки він, а будь-яка людина, яка має політичний рейтинг", – сказав Олексій Данілов.

При цьому секретар РНБО запевнив, що ніколи не розмовляв з Валерієм Залужним про його політичні амбіції.

Олексій Данілов додав, що всі його розмови з Залужним "були пов'язані з тими справами, якими він безпосередньо займався як Головнокомандувач ЗСУ".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Чехії знайшла у третіх країнах сотні тисяч артилерійських боєприпасів, які можуть допомогти Україні за лічені тижні подолати снарядний голод. Для цього Києву необхідно заручиться фінансовою підтримкою США, Німеччини, Швеції та інших країн. План забезпечення України артилерійськими снарядами на Мюнхенській безпековій конференції озвучив президент Чехії Петр Павел.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що загибель російського опозиціонера Олексія Навального свідчить про те, що диктатор РФ Володимир Путін – брутальна особа. А тому США повинні докласти максимальні зусилля задля допомоги Україні. Відповідну позицію під час спільної прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським озвучила віце-президент США Камала Харріс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини