Головна Новини Політика внутрішня політика "Червоні лінії існують": Безуглу хочуть позбавити посади у комітеті з нацбезпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Червоні лінії існують": Безуглу хочуть позбавити посади у комітеті з нацбезпеки

У "Слузі народу" засумнівалися, чи може Безугла працювати у комітеті з нацбезпеки

27 листопада 2023, 20:19
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Ігор Кривошеєв зареєстрував у Верховній Раді постанову щодо звільнення Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови парламентського комітету з національної безпеки, оборони та розвідки. Про це Кривошеєв повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише портал "Коментарі".

"Червоні лінії існують": Безуглу хочуть позбавити посади у комітеті з нацбезпеки

Безуглу хочуть звільнити з посади у комітеті з нацбезпеки. Фото з відкритих джерел

Нардеп від "Слуги народу" переконаний, що Безугла не може надалі продовжувати роботу у комітеті з нацбезпеки після того, як закликала Валерія Залужного залишити посаду Головнокомандувача Збройних сил України.

"Червоні лінії існують. Український народ в умовах війни продемонстрував, що може бути солідарний. Пані Безугла не може залишатись на посаді заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Крапка", — наголосив Ігор Кривошеєв.

У проєкті постанови Кривошеєв пропонує відкликати Безуглу з посади в комітеті у зв'язку з незадовільною роботою.

Раніше портал "Коментарі" писав, що народна депутатка України від партії "Слуга народу" Мар’яна Безугла заявила, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний має піти у відставку через неспроможність надати план задуму дій на 2024 рік. Безугла стверджує, що Валерій Залужний не запропонував плану дій на наступний рік. Вона вказала, що у 2024 році не закладена купівля турнікетів.

Також "Коментарі" повідомляли, що після скандальної заяви про необхідність головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного піти у відставку Мар'яна Белугла продовжила критикувати вище військове керівництво України. Безугла заявила, що плани для оборони складає не президент, а військові. Саме вони визначають ризики, будують оборону та наступ. За її словами, у 2021 році генерал США Марк Міллі просив звернути увагу на мінування кордонів, однак Залужний сперечався про ситуацію і деякий час не спілкувався з американськими партнерами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини