Головна Новини Політика внутрішня політика Через розчарування в "нових обличчях" посилився запит на прихід досвідчених професіоналів, - Вороненко
commentss НОВИНИ Всі новини

Через розчарування в "нових обличчях" посилився запит на прихід досвідчених професіоналів, - Вороненко

Свіжі соціологічні опитування показують, що партії Зеленського і Медведчука йдуть з мінімальним розривом, який, до того ж, активно скорочується

22 серпня 2020, 12:41 comments1276
Поділіться публікацією:

До такого висновку приходить у своїй статті політолог Олексій Вороненко, аналізуючи результати соціологічного дослідження компанії "Роботизовані телесистеми".

Через розчарування в "нових обличчях" посилився запит на прихід досвідчених професіоналів, - Вороненко

За словами Вороненко, на тлі розчарування в "нових обличчях" посилюється запит на прихід до влади досвідчених політиків.

"Виборці розчаровуються в Зеленському і "слугах" і йдуть до ОПЗЖ. Грає свою роль і розчарування в "нових обличчях", тому серед українців посилюється запит на прихід досвідчених державних менеджерів — а саме таким політиком і є глава політради ОПЗЖ Віктор Медведчук", - пояснює політолог.

Як підсумок, укладає Вороненко, партія Медведчука "Опозиційна платформа — За життя" за рік наростила рейтинг майже на 10% — з 13,05% до 22,1%.

За словами Вороненко, "слуги" народу ігнорують нагальні проблеми, які хвилюють українців — війна на Донбасі, зростання комунальних тарифів, масова бідність.

"Все що можуть зробити "слуги народу" — це зняти відеоролик та потрапити в черговий скандал з "неякісними дітьми" та "корабельною сосною". А ось на зростання тарифів ЖКГ, продовження війни на Донбасі, перетворення мільйонів українців на жебраків вони не звертають уваги", — робить висновок автор.

Ось чому ОПЗЖ Віктора Медведчука фактично збирає навколо себе всіх адекватних українців, пояснює Вороненко.

"І якщо рік тому на виборах до Верховної Ради вони отримали 13,05% — то зараз у них вже 22,1%. Це результат системної роботи — партійне будівництво, здатність збудувати комунікацію з людьми, вміння дати відповіді на запити суспільства", — пише він.

"Тобто, зрозуміти, що потрібно українцям і країні — і запропонувати відповідь на найбільш нагальні питання порядку денного: як зупинити війну на Донбасі, обмежити зростання тарифів, оздоровити економіку, як позбутися від кредитного "зашморгу" МВФ і демонтувати зовнішнє управління США", — пояснює політолог.

"Навіть Центр Разумкова, який живе на гранти Сороса і США, нещодавно визнав, що у "Опозиційної Платформи — За життя" — 21,8%", — нагадав політолог Олексій Вороненко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини