Головна Новини Політика внутрішня політика Це чиста наркота: Комаровський про можливий другий термін Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Це чиста наркота: Комаровський про можливий другий термін Зеленського

Лікар вважає, що Володимир Зеленський обов'язково балотуватиметься на наступних виборах президента

19 січня 2022, 09:17 comments1467
Поділіться публікацією:

Відомий український лікар Євген Комаровський вважає, що державний голова Володимир Зеленський обов'язково балотуватиметься у президенти України вдруге. Таку думку лікар висловив під час інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, яке вийшло на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Це чиста наркота: Комаровський про можливий другий термін Зеленського

Євген Комаровський - фото з відкритих джерел

На запитання, чи Зеленський піде на другий термін, Комаровський дав відповідь:

"Обов'язково! Це чиста наркота. Влада — це наркота. Звичайно, піде, вже без цього не можна. Коли всі на тебе так дивляться, коли кожне твоє слово вирішує купу доль — робить цих людей мільйонерами, а цих можна посадити у в'язницю (хоча в в'язницю нікого не садять)".

Зазначимо, що напередодні відомий педіатр висловив думку щодо обрання запобіжного заходу п'ятому президенту України Петру Порошенку. Також Комаровський порушив і питання дотримання протиепідемічних правил у судовій залі. Лікар вважає, що наступне засідання суду у справі Порошенка, призначене на 19 січня, закінчиться тим, що екс-президент зможе вийти під заставу мільярд гривень. За словами лікаря, будь-який президент потенційно після завершення каденції може стати клієнтом судової системи.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що Комаровський назвав ознаки ГРВІ , які свідчать про те, що людині необхідно звернутися до свого сімейного лікаря. Також лікар розповів, які лікарські препарати протипоказані під час гострої респіраторної вірусної інфекції.

Читайте також на порталі: Ми не бачимо реальної картини: Комаровський про кількість хворих на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини