Головна Новини Політика внутрішня політика Царьов «розгромив» роспропаганду та розказав про план Януковича щодо розвалу України
commentss НОВИНИ Всі новини

Царьов «розгромив» роспропаганду та розказав про план Януковича щодо розвалу України

Янукович та його команда були російською агентурою, і мали чіткий план знищення своєї країни. Своїм визнанням Царьов повністю виправдав необхідність Майдану

13 березня 2023, 21:11
Поділіться публікацією:

Колишній президент-втікач Віктор Янукович мав план розвалу України з виходом із її складу західних областей. Про це колишній нардеп від Партії Регіонів, який підтримує Росію, Олег Царьов розповів місцевим пропагандистам в інтерв'ю, пишуть "Коментарі".

Царьов «розгромив» роспропаганду та розказав про план Януковича щодо розвалу України

Царьов розповів, що Янукович збирався довічно правити Україною напополам з Тягнибоком

За словами Царьова, Янукович хотів змінити Конституцію, як це у своїх країнах зробили вождь Кремля Володимир Путін та самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Згідно з планом, тодішній президент України міг балотуватися на посаду необмежену кількість разів, а у відповідь нібито планувався спалах сепаратизму на території західних областей країни.

"Розкажу вам те, що нікому раніше не розповідав. Я тримав у руках документ, розроблений аналітиками Партії регіонів, в якому розглядався сценарій довічного президентства Януковича", — розповів зрадник Царьов.

За словами колаборанта, у реалізації плану нібито міг взяти участь тодішній нардеп, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Було очевидно, що, вибудовуючи дружні відносини з Російською Федерацією, домагаючись зростання економіки, підвищення рівня життя, все це можна зробити реально. Два президентські терміни, зміна Конституції, ще два терміни... Тягнибок, який отримував гроші, в тому числі, і з каси Партії регіонів, став би виступати за сепаратизм, за відділення низки західних областей в автономне утворення, що не підтримує центральну владу. Ну а центральній владі довелося б, скріпивши, серце, погодитися", — розповів Царьов.

Український журналіст та блогер Денис Казанський наголосив, що своїм визнанням колишній "регіонал" виправдав необхідність Революції Гідності, внаслідок якої повалили Януковича.

"Це визнання в тому, що Янукович та його команда були російською агентурою, і мали чіткий план знищення своєї країни. Своїм визнанням Царьов повністю виправдав необхідність Майдану, і підтвердив, що українці не мали іншого виходу, крім як захищати свою країну", — пише Казанський у Twitter.

Журналіст додав, що Олег Царьов звів нанівець усі зусилля російської пропаганди із цього приводу.

"Майже 10 років російська пропаганда доводила, що Майдан був державним переворотом, що нібито Майдан спровокував війну, а якби Майдану не було, то Янукович би сам згодом пішов, і все було мирно і добре. І ось Царьов кількома фразами розгромив цю брехню ", — наголосив Денис Казанський.

Казанський констатував, що після приходу Януковича до влади мирного сценарію для України вже не існувало.

"Просто до Майдану Росія за допомогою Януковича планувала захопити всю країну, за винятком західних областей. А після Майдану змогла захопити лише Крим та частину східних регіонів", — резюмував журналіст та блогер.

"Коментарі" також писали про те, що Янукович був готовий повернутися в президентське крісло, сподіваючись на бліцкриг РФ. За 19 днів Кремль планував захопити не лише столицю, а й усю Україну, включаючи Львів.

Як повідомляв портал "Коментарі", нещодавно колишній народний депутат від вже забороненої Партії регіонів, один із ватажків сепаратистського руху в Україні Олег Царьов заявив, що російська армія безглуздо воює в Україні і, якщо росіянам вдасться досягти "перемоги", то вона більше буде схожою на поразку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як Путін знищує депресивні регіони РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валерий

7 травня 2023, 18:23

Аналитики деньги получают за разные планы. Это их хлеб. Дело политиков принимать или отвергать их.

rrrrr

13 березня 2023, 23:40

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!------- http://redirect.sk/kiska


Новини