Головна Новини Політика внутрішня політика Бурміч: Все, що відбувається зараз навколо Медведчука, - це спроба зробити не суд, а судилище
commentss НОВИНИ Всі новини

Бурміч: Все, що відбувається зараз навколо Медведчука, - це спроба зробити не суд, а судилище

Народний депутат впевнений, що суд виправдає опозиційного політика

11 жовтня 2021, 12:13
Поділіться публікацією:








Все, що відбувається зараз навколо голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука, це політичне переслідування і спроба зробити не суд, а судилище. Про це заявив народний депутат від партії "Опозиційна платформа — За життя" Анатолій Бурміч в ефірі телеканалу "Перший Незалежний", передає 112.юа.

Бурміч: Все, що відбувається зараз навколо Медведчука, - це спроба зробити не суд, а судилище

Анатолій Бурміч - фото: ОПЗЖ

"Все, що відбувається навколо Медведчука, це суто політичне переслідування і спроба зробити не суд, а судилище. Тому що ті півроку, які його переслідують, звинувачуючи в шпигунстві, державній зраді і якихось інших злочинах, це все" дуті "матеріали і там немає жодного факту, який міг би застосовуватися в суді ", — сказав він.

Парламентарій також упевнений, що суд виправдає і звільнить Медведчука.

"Але зараз вже закінчується слідство у цих епізодах і потрібно буде виходити на суд, який звичайно ж, буде випускати Медведчука, тому що в цих справах абсолютно нічого немає. Тому вони пішли на якісь інші сфальсифіковані матеріали для того щоб продовжити його перебування в ізоляції", — сказав Бурміч.

Крім того, нардеп висловився, чому саме зараз влада не звільняє Медведчука з-під домашнього арешту.

"Ще коли змінилася влада, почали говорити, що Медведчук — це ворог, що історія погано закінчиться ... І їм не потрібна була людина, яка може налагодити мости між Україною та РФ, тому що була інша геополітика. Здавалося б — зараз геополітика змінилася , всі намагаються налагоджувати відносини з РФ — відмінний момент випускати Медведчука. Але ні, влада чинить по-іншому. вони зараз намагаються прямо домовитися з Росією і тому вони не хочуть випускати Медведчука. Тому що той, хто сьогодні налагодить відносини з Росією, той і буде наступним президентом ... Це вже велика внутрішня політика і великі гроші ", — сказав Бурміч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини