Головна Новини Політика внутрішня політика Бурмич: Матеріали справи щодо Медведчука могли сфальсифікувати, і політик має бути відпущений
commentss НОВИНИ Всі новини

Бурмич: Матеріали справи щодо Медведчука могли сфальсифікувати, і політик має бути відпущений

На думку нардепа, в основі фальсифікації справи могла стояти мета ізолювати Медведчука та здійснювати тиск не тільки на лідера ОПЗЖ, а й усю партію

2 лютого 2022, 10:26
Поділіться публікацією:








Матеріали справи щодо голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука могли бути сфальшовані, і політика має бути відпущено. А ті, хто може бути причетний до фальсифікації, повинні відповідати за законом і бути покарані. Таку думку в ефірі "Першого Незалежного" висловив народний депутат України від "Опозиційної платформи — За життя" Анатолій Бурміч, пише 112.ua.

Бурмич: Матеріали справи щодо Медведчука могли сфальсифікувати, і політик має бути відпущений

Анатолій Бурміч - фото: ОПЗЖ

"Рішення суду щодо Віктора Медведчука неможливо виконати, тому що для того, щоб його виконати, його потрібно фальсифікувати. Але на сьогоднішній день на себе ніхто не хоче брати відповідальність за фальсифікацію. Неможливо сьогодні завести справу 2015-м або 2014-м роком. І це ще один доказ того, що матеріали справи могли бути сфальсифіковані і Віктор Володимирович повинен бути відпущений, а ті, хто фальсифікував — мають понести покарання. Вони зловживали та шахраювали. Вони повинні відповідати за законом", — заявив Бурміч.

На думку нардепа, в основі фальсифікації справи могло стояти завдання спровокувати втечу Віктора Медведчука з країни, "чи ізолювати його, для того, щоб здійснювати тиск не тільки на нього, а й загалом на партію, для того, щоб розколювати, деморалізувати, залякати. Нардеп зазначив, що інші члени партії теж переслідуються як на місцях, так і в центрі.

"Що стосується плівок. Ми чудово розуміємо, що записи та прослуховування можна здійснювати лише в рамках оперативно-розшукової справи та з санкції суду обов'язково… На той момент, коли ці плівки були записані, жодної кримінальної справи стосовно Віктора Медведчука чи його оточення, за якою він міг би проходити, не було. Це, по-перше. По-друге, тим більше не було абсолютно жодних рішень суду з цього приводу і це найголовніше. Тому виникає запитання, звідки ці плівки взялись?", – зазначив політик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини