Головна Новини Політика внутрішня політика Боротьба Кирила Тимошенко і Єрмака зачіпає президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Боротьба Кирила Тимошенко і Єрмака зачіпає президента

Політичний експерт Тарас Семенюк розповів, що боротьба між Кирилом Тимошенко і главою Офісу президента Андрієм Єрмаком погано позначається на діяльності Володимира Зеленського

29 серпня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

В Офісі Президента почалось протистояння між найближчим оточенням Володимира Зеленського – Андрієм Єрмаком та Кирилом Тимошенком. Ця війна вже б’є навіть по главі держави. Про це у своєму блозі у соціальній мережі пише політичний експерт Тарас Семенюк.

Боротьба Кирила Тимошенко і Єрмака зачіпає президента

Кирило Тимошенко / Фото: STR / NurPhoto via Getty Images

Семенюк зазначає, що Тимошенко до боротьби з керівником Офісу Президента залучив "тарана Геннадія Корбана", і тепер "віддуватись приходиться самому Володимиру Олександровичу". Нагадаємо, що днями Корбан різко розкритикував керівництво держави за відсутність адекватної реакції на обстріл росіянами позицій українських військ під Авдіївкою.

"І до речі, Корбан останнім часом активніше включається. Ради чого? Ще не до кінця є вивчена його можлива роль в Іловайській трагедії, про що сказав у фільмі Крістер Паріс. Але тут мяч на полі правоохоронців та суду. Тимошенко ж простіше відійти в тінь, Президенту ні. Хто ж тоді виграє? Ніхто, програє країна. І навіть зараз, коли сумуємо за загиблими воїнами в Іловайському котлі, політичні дивіденти стають на перше місце, а ніж пам’ять за загиблими", — вказує Семенюк.

Експерт наголошує, що саме "Зеленський несе відповідальність за безпеку в країні й будь-які внутрішні інтриги тільки показують нашу слабкість".

Нагадаємо, 29-го серпня Україна вшановує пам’ять українських військових та добровольців, які були убиті росіянами під Іловайськом. 7 років тому, у серпні 2014-го, російські військові обстріляли "зелений коридор", яким з Іловайська виходили українські бійці. За офіційною статистикою, у боях під Іловайськом загинули 368 українських героїв. За неофіційними даними – понад 1000. 

2018-го відомий естонський журналіст Крістер Паріс в Брюсселі презентував документальний фільм "Битва за Дніпро", у якому пролив світло на роль Геннадія Корбана та Бориса Філатова (чинний мер Дніпра) в Іловайській трагедії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

xxx

29 серпня 2021, 23:17

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини