Головна Новини Політика внутрішня політика Богдан звинуватив Зеленського в енергетичній кризі, що склалася в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан звинуватив Зеленського в енергетичній кризі, що склалася в Україні

Богдан заявив, хто винен в енергетичній кризі в Україні

17 грудня 2021, 22:23
Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк запитав ексочільника Офісу Президента України Андрія Богдана, хто винен в тому, що Україна стоїть на межі втрати своє енергетичної незалежності. Таке запитання він озвучив під час програми "Свобода слова" Савіка Шустера під час його виступу. Відповідаючи на це запитання, Андрій Богдан звинуватив Володимира Зеленського.

Богдан звинуватив Зеленського в енергетичній кризі, що склалася в Україні

Андрій Богдан (фото з відкритих джерел)

 Андрій Богдан розповідав про нестачу вугілля та проблеми з водою на водосховищах, коли Арсеній Яценюк озвучив своє питання до нього.

"Скажіть будь ласка, чому  ви вважаєте, це все сталось, от в чому причина? Хто винен? Винна держава, державні управлінці, Кабінет Міністрів України, прем'єр-міністр, міністр енергетики, винен можливо приватний бізнес, можливо винні якісь зовнішні фактори. Чому Україна стоїть на межі втрати своє енергетичної незалежності?",- запитав Яценюк.

Натомість Андрій Богдан відповів, що у цьому винен Володимир Зеленський.

"Я вважаю, що винен в даному випадку Володимир Олександрович Зеленський, тому,  що він не хоче отримати негативну інформацію, він хоче почути лише аплодисменти, лише позитивні новини. І винен він, в першу чергу, тим, що розваливши державне управління, він розвалив оці алгоритми автоматизації держави, тому, що план підготовки вугілля це.. Він починається у червні і спеціальні визначені державні посадовці створюють енергетичний штаб, не дасть мені збрехати не один прем'єр. Вони перевіряють кожен понеділок виконання плану по факту і вони доповідають у випадку тому, що план не відповідає. Але цього не було. Було прийнято рішення літом спалювати вугілля, до зими доживемо. І от це дисбаланс державного управління. Якщо сказати .. У нас в Україні, як в тіла,  є страшна хвороба, вона смертельна, але ми зовні ще не бачимо, ми бачимо перші прищі, ми мажемо йодом і робимо вигляд, що вона сама пройде. Але організм тяжко хворий і далі буде ще гірше",- заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Богдан розповів, що на Зеленського перестала впливати людина, за якою завжди було останнє слово.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини