Головна Новини Політика внутрішня політика Богдан розповів, як привів Лещенка до влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан розповів, як привів Лещенка до влади

Андрій Богдан поділився спогадами

15 грудня 2021, 00:35
Поділіться публікацією:

Колишній глава Офісу президента, юрист Андрій Богдан розповів, як привів до влади колишнього члена наглядової ради Укрзалізниці Сергія Лещенка. Про це він розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону. Андрій Богдан поділився спогадами, як перед виборами у 2019 році привів до штабу "Слуг народу" Сергія Лещенка, назвавши той випадок "своїм гріхом". Тоді він Лещенко представив перед Зеленським як "вухо" деяких посольств. Його взяли за те, що міг донести потрібну думку.

Богдан розповів, як привів Лещенка до влади

Андрій Богдан (фото з відкритих джерел)

Потім після виборів він (Лещенко) образився, що ми не взяли його в народні депутати від "Слуги народу", – розповів Богдан.

Колишній глава ВП пояснив, що Сергія Лещенка не взяли, бо він був уже пов'язаний із минулою владою (він – народний депутат України VIII скликання від партії Блок Петра Порошенка). А у 2019 році набирали до пропрезидентської партії людей за принципом "нові особи" – тому Лещенко туди ніяк не годився.

"Ну, він там щось образився, про нього всі забули... Я повернув його назад: "Що ти хочеш?" — “УЗ хочу” (відповідь Лещенко). ". Ну і де Сергій Лещенко в інформаційному просторі? Що за потяг стріляти собі в ногу? Мазохісти якісь!", – обурився Андрій Богдан.

Нагадаємо, Андрій Богдан знову займеться юридичною діяльністю як адвокат. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши ліцензію на право займатися адвокатською діяльністю. Також Богдан запрошує всіх, хто готовий скористатися його професійними послугами для співпраці, пообіцявши, що це буде весело. "Відновив адвокатську діяльність, тож запрошую до співпраці бізнесменів, політиків та інших клієнтів. Буде весело, тримайтеся", — зазначає у повідомленні колишній держслужбовець.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини