Головна Новини Політика внутрішня політика Біля Офісу президента відбулися сутички між поліцією та активістами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Офісу президента відбулися сутички між поліцією та активістами (ВІДЕО)

Правоохоронці не хотіли пропускати учасників маршу до будівлі Офісу президента

21 листопада 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Громадські активісти, які брали участь в акції, приуроченій до Дня гідності та свободи, під Офісом президента  мали сутички з поліцією. Вони крокували вулицею Банковою, щоб зайти до президентського Офісу, але їм завадили поліціянти, які не пустили їх за межі огорожі. Про це інформує LB.ua.

Біля Офісу президента відбулися сутички між поліцією та активістами (ВІДЕО)

Мітингарі хотіли пройти вулицею Банковою до входу в будівлю офісу президента (скріншот)

Заходи до свята Гідності стартували на Майдані Незалежності. Учасники маршу стали колоною, щоб крокувати колоною центральними вулицями Києва під гаслами: "Не будемо втрачати гідність! Захистимо свободу!".

Колона мітингувальників, крокуючи Алеєю Героїв Небесної Сотні підійшли до президентського Офісу і поставили вимогу, щоб їх пустили до владної будівлі. Після цього розпочались зіткнення з поліціянтами.

Люди вигукували слова:"Ганьба!" і "Пропускай". Працівники поліції переконували їх не ставати порушниками громадського порядку та безпеки. В результаті, протестувальники добились, що їх почали  туди пускати по одній людині, але при цьому, перевіряти при вході.  Про це інформує Громадське.

 Учасники акції поставили вимогу  про звільнення керівника  Офісу президента Андрія Єрмака і попередили, що  якщо їх вимогу не почують, через 10 днів вони повернуться і розпочнуть  акцію, головною вимогою якої стане вже імпічмент  президента.

 За інформацією УП, правоохоронці впустили лише невелику частину мітингувальників, перевіривши їх та речі, які вони мали з собою. Інших людей  не пропускають. Представники поліції зазначили, що на територію будинку, де розміщений Офіс президента, пропускають всіх бажаючих, але учасники акції мають пройти перевірку.

 Зараз ситуація  біля ОПУ є спокійною.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про розслідування Bellingcat: які наслідки тепер чекають на Зеленського та Єрмака.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини