Головна Новини Політика внутрішня політика Березовець: глава правління Укрексімбанку Євген Мецгер втік
commentss НОВИНИ Всі новини

Березовець: глава правління Укрексімбанку Євген Мецгер втік

Мецгер ховається від затримання правоохоронними органами

7 жовтня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Глава правління "Укрексімбанку" Євген Мецгер, підозрюваний у справі про викрадення людей і перешкоджання журналістській діяльності, ховається від затримання правоохоронними органами. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив політтехнолог і телеведучий Тарас Березовець, посилаючись на інсайдерську інформацію журналіста Юрія Бутусова.

Березовець: глава правління Укрексімбанку Євген Мецгер втік

Євген Мецгер Фото: НВ

"Улюблений банкір і друг Зеленського втік. На даний момент місцезнаходження Євгена Мецгера невідомо. У бази даних Держприкордонслужби внесено обмеження на виїзд Мецгера з країни", — написав Тарас Березовець.

Політтехнолог додає, якщо Мецгеру дадуть утекти, то всі прекрасно знають прізвище людини, яка несе за це відповідальність.

"Сподіваюся, Мецгер обійдеться без зміни статі. Прямо чорна смуга якась", — написав Тарас Березовець.

Зазначимо, сьогодні портал "Коментарі" повідомляв про те, що голова правління "Укрексімбанку" Євген Мецгер отримав підозру від прокуратури. Мецгер сам поінформував про це громадськість через соцмережу. Банкір повідомив, що він усвідомлює свою провину і готовий співпрацювати зі слідством.

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що після резонансного інциденту з журналістами "Схем" Євген Мецгер публічно попросив вибачення у представників мас-медіа. Свої вибачення він опублікував у відкритому листі. У своєму зверненні Євген Мецгер пояснив свою поведінку стресом і важкою роботою, хоч і визнав, що це його не виправдовує і він не мав права зриватися на команду "Радіо Свобода".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

8 жовтня 2021, 18:17

Это мразь в кресле руководителя ! Но обратите внимание на то, какой мразью он себя окружил. Его "специалисты" не умеют !!! стереть содержимое флешки ! Эти "спецы" подобраны для лизания зада, а не для работы в банке.


Новини