Головна Новини Політика внутрішня політика Аваков використовує «Миротворець», щоб допомогти Терехову стати мером Харкова — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков використовує «Миротворець», щоб допомогти Терехову стати мером Харкова — ЗМІ

Внесений у базу «Миротворець» Вадим Слюсарев, ймовірно, заважає Авакову і Терехову напередодні виборів мера Харкова

2 червня 2021, 18:05 comments1604
Поділіться публікацією:

Відома в Україні база "Миротворець" "поповнилася" прізвищем Вадима Слюсарева, який є одним із керівників партійного осередку "Слуги народу" в Харківській області. Такі зміни пов'язані з наближенням виборів мера Харкова, повідомляють "Вести".

Аваков використовує «Миротворець», щоб допомогти Терехову стати мером Харкова — ЗМІ

Аваков може бути причетним до внесення Слюсарева до "Миротворця" — ЗМІ. Колаж: "Коментарі"

"Миротворець", як зазначає видання, знаходиться під контролем Антона Геращенко, заступника міністра МВС Арсена Авакова.

"Аваков і голова Харківської ОДА Айна Тимчук бачать у кріслі градоначальника чинного в.о. мера Ігоря Терехова. Але на Банковій поки не готові підтримати його кандидатуру і все ще думають, хто складе йому конкуренцію. Слюсарев заважає Авакову і Терехову взяти під свій контроль міську фракцію "Слуг народу", — пояснюють "Вести".

"Такий розклад зовсім не подобається Авакову, якому не потрібні зайві конкуренти для Ігоря Терехова. Ось Аваков і "допоміг" Слюсареву потрапити до "Миротворця", — додають також журналісти "Вестей".

Зазначається, що у базі "Миротворець" також є Євген Мураєв і Михайло Добкін. Обидва — ймовірні учасники мерської гонки в Харкові, які, за прогнозами експертів, можуть скласти значну конкуренцію Терехову, а також мають високі шанси на вихід із ним у другий тур голосування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини