Головна Новини Політика внутрішня політика Аваков розповів, чи є Порошенко ворогом України
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков розповів, чи є Порошенко ворогом України

Аваков розповів про ставлення до Порошенка

3 березня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про ставлення до п'ятого президента Петра Порошенка, а також про те, чи є останній ворогом нашої країни. Про це глава МВС повідомив в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону, яке опубліковано на його каналі в YouTube.

Аваков розповів, чи є Порошенко ворогом України

Фото: Google

За словами Авакова, Порошенко не є ворогом України, а представником внутрішньої політики нашої країни. Він зазначив, що до нього можуть бути претензії і це показали результати виборів 2019 року, коли Порошенко програв Володимиру Зеленському.

Водночас глава МВС підкреслив, що Порошенко має підтримку значної частини суспільства, а також представництво в українському парламенті, що є нормальним політичним процесом.

Міністр також заявив, що проти Порошенка не потрібно вводити санкції через рішення РНБО, а якщо до нього і є претензії, то пред'являти їх потрібно через суд.

Він назвав Порошенка людиною, який може збиратися для здійснення великих справ і сказав, що іноді у нього виходили немислимі комбінації.

Водночас Аваков дорікнув колишнього президента в тому, що іноді йому не вистачало певних моральних якостей, як, наприклад в ситуації з роботою фабрики "Рошен" в Липецьку.

Довідка: Арсен Аваков займає пост міністра внутрішніх справ уже 7 років, з лютого 2014 року. За час його перебування на цій посаді в Україні змінилися 3 президенти і 4 прем'єр-міністри. Аваков єдиний міністр з минулої влади, який зберіг посаду після приходу Володимира Зеленського.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Порошенка зробили заяву щодо розмови Медведчука і Суркова.

Читайте також, яким шляхом можна досягти миру на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лиля

3 березня 2021, 16:04

Враги те, кто такую коммуналку ставит... https://kosatka.media/category/gaz/news/kabmin-naftogaz-dolzhen-obespechit-v-marte-optovuyu-prodazhu-gaza-po-fiksirovannoy-cene-dlya-naseleniya-i-tke-po-konec-aprelya-2022-g


Новини