Головна Новини Політика внутрішня політика Арестович упевнений, що після вирішення "білоруського питання" Кремль візьметься за Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович упевнений, що після вирішення "білоруського питання" Кремль візьметься за Україну

Радник голови ОП вважає, що ситуація на кордоні з Польщею служить маневром, що відволікає, і незабаром Кремль візьметься за Україну

12 листопада 2021, 08:47
Поділіться публікацією:

У створенні міграційної кризи на білорусько-польському кордоні найбільше зацікавлена Росія, яка прискорює процес поглинання Білорусі та створення Союзної держави. Як тільки це завдання буде виконано, Москва не замислюючись перекине всі свої зусилля на Україну. Як передає видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю телеканалу "Україна 24" висловив речник української делегації у ТКГ Олексій Арестович.

Арестович упевнений, що після вирішення "білоруського питання" Кремль візьметься за Україну

Олексій Арестович. Фейсбук Олексія Арестовича

Експерт зазначив, що Москва підштовхує Мінськ до дуже різких кроків, про які згодом доведеться пошкодувати, зокрема, до визнання Криму частиною Росії.

Арестович вважає, що Путін, як і раніше, обирає перевірену практику – використання людей у своїх корисливих цілях, нова зброя Путіна – нелегальні мігранти. До того ж російські ядерні бомбардувальники патрулюватимуть білорусько-польський кордон. Невесела картина для НАТО, адже Польща є повноправним членом Альянсу.

На думку експерта, у такий спосіб Росія продовжує тиск на країни ЄС та НАТО. Наступним завданням, впевнений Олексій Арестович, буде завдання – спрямувати всі зусилля проти України.

Арестович поки що не готовий сказати, яку тактику щодо України обере Кремль, але поки що створюється відчуття, що вся ця історія на білорусько-польському кордоні є маневром, що відволікає, від справ в Україні та на її кордоні. Незабаром усе має прояснитися.

Читайте на порталі "Коментарі" — Путін руками Лукашенка погрожує влаштувати Європі холодну зиму, залишивши європейців без газу. Експерти проаналізували, якою може бути відповідь Європейського Союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини