Головна Новини Політика внутрішня політика Арестович розповів, що означає рішення про незалежність УПЦ від РПЦ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, що означає рішення про незалежність УПЦ від РПЦ

27 травня у Києві відповідне рішення ухвалив Собор УПЦ

27 травня 2022, 23:30 comments1021
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович відреагував на рішення Собору УПЦ про незалежність та самостійність від РПЦ, яке було прийнято 27 травня під час Собору у Києві. Політик заявив, що сьогодні члени Собору показали  дулі патріарху Кирилу. Про це він сказав під час ефіру з Марком Фейгіним.

Арестович розповів, що означає рішення про незалежність УПЦ від РПЦ

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

 На думку Арестовича, члени Собору "вибили одну з головних ідеологічних скреп і показали жирну дулю Патріарху Кирилу".

"Не тільки матеріальну складову і сітку вибили, через яку здійснювався дуже серйозний вплив, вибили одну з головних ідеологічних скреп, поламали сьогодні, про те, що тут війна йде за православ'я. Тому що православ'я, представлене великою кількістю парафій, показало жирну дулю і сказало: "Хлопці, нам з вами не по дорозі, тому що ви нехороші товариші", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що УПЦ оголосила про самостійність та незалежність від РПЦ. На засіданні учасники вирішили вийти із складу РПЦ та оголосили про повну самостійність та незалежність. Також собор засудив позицію патріарха РПЦ Кирила, який підтримав війну в Україні. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Арестович розповів про знищення Кримського моста. Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Україна поки не може знищити Кримський міст, адже для Кремля він є стратегічною спорудою, тому його добре прикривають та охороняють. За словами Арестовича, Кримський міст спеціально зроблений та прикривається, щоб його не можна було знищити. Окрім цього його охороняють бригади ППО, кораблі та інші.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини