Головна Новини Політика внутрішня політика Арестович назвав два варіанти закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович назвав два варіанти закінчення війни в Україні

РФ напала б на Україну навіть у тому випадку, якби при владі був ліберальний президент, а не диктатор Путін

15 березня 2022, 15:18 comments1506
Поділіться публікацією:

Війна в Україні може закінчитися за одним із двох варіантів. Перший варіант сприятливіший у тому, що шляхом переговорів, які практично не припиняються, вдасться вийти на якусь мирну угоду і тоді бойові дії закінчаться через тиждень-два. Другий варіант – шляхом переговорів не вдасться досягти компромісу, і тоді у росіян буде ще одна спроба піти у наступ. Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Арестович назвав два варіанти закінчення війни в Україні

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП уточнив, що він не входить у політичне керівництво країни, а тому не може знати та визначати ті чи інші речі, але з тієї ситуації, що складається, можна зробити певні прогнози щодо розвитку подій надалі.

За словами Олексія Арестовича, якщо ситуація розгортатиметься за другим сценарієм і Росія знову спробує піти на ескалацію, то війна може затягтися приблизно до середини квітня. Може бути спроба, що Москва спробує організувати якісь "ХНР", захопити Маріуполь чи Харків. Але на всіх цих напрямках нічого у росіян не вийде і все одно треба буде закінчувати все це.

Арестович зазначив, що він знав про підготовку Росії до нападу на Україну задовго до того, як західні спецслужби почали буквально кричати про те, що Росія зосереджує свої війська біля українського кордону, бо має намір вторгнутися до України. Радник зазначив, що розуміння, що Росія спробує захопити Україну з'явилося, коли стався прецедент з островом Тузла. При цьому Арестович упевнений, що Росія напала б на Україну, навіть якщо на чолі країни був інший президент, а не Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Захід на санкційний тиск на Росію допомагає Україні оборонятися від російської агресії. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чи можуть санкції зрештою зламати Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини