Головна Новини Політика внутрішня політика Апеляційний суд скасував рішення про заочний арешт Януковича
commentss НОВИНИ Всі новини

Апеляційний суд скасував рішення про заочний арешт Януковича

Суд частково задовольнив скаргу захисту Віктора Януковича

16 листопада 2020, 14:20
Поділіться публікацією:

Київський апеляційний суд скасував рішення про заочний арешт колишнього президента України Віктора Януковича у справі про розгін Майдану 18-20 лютого 2014 року. Рішення судді затвердили під час сьогоднішнього засідання.

Апеляційний суд скасував рішення про заочний арешт Януковича

Віктор Янукович. Фото із відкритих джерел

Один з адвокатів Віктора Януковича розповів в коментарі для "Громадського", що сьогодні судді скасували рішення Печерського районного суду столиці про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Віктора Януковича. За словами правозахисника, суд першої інстанції фактично перегляне справу ще раз.

Відзначимо, 24 січня 2019 року суд засудив Януковича до 13 років тюремного ув'язнення за державну зраду. 1 лютого ГПУ завершила розслідування кримінального провадження щодо розстрілів мирних протестувальників на Майдані в Києві у 2014 році. У цій справі Януковичу загрожує довічне ув'язнення. 4 травня Печерський районний суд Києва заочно заарештував Януковича у справі про узурпацію влади. На цей час невідомо, де перебуває Віктор Янукович. За більшістю версій, він знаходиться десь на території Російської Федерації.

Раніше "Коментарі" писали, куди привів Україну Віктор Янукович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини