Головна Новини Політика внутрішня політика Анатолій Шарій виклав в мережу телефонну розмову чиновників про заборону його політсили
commentss НОВИНИ Всі новини

Анатолій Шарій виклав в мережу телефонну розмову чиновників про заборону його політсили

Лідер "Партії Шарія" Анатолій Шарій оголосив внутрішнє розслідування обставин розмови на даному відео.

7 грудня 2020, 20:12
Поділіться публікацією:








Лідер "Партії Шарія" Анатолій Шарій на своєму YouTube-каналі опублікував відеозапис з можливими доказами того, що Офіс Президента України нібито має відношення до організації нападів і до, можливо, порушення кримінальних проваджень щодо політичної партії "Партія Шарія".

Анатолій Шарій виклав в мережу телефонну розмову чиновників про заборону його політсили

ФОТО: З відкритих джерел

У відеоролику присутня розмова двох персон, які нібито обговорюють можливість скасування реєстрації Партії, з можливо, насильницьким залученням громадянина України Віктора Шарія, який повинен звернутися в суд з вимогою відкликати дозвіл на використання його прізвища, яке він надавав Партії під час її реєстрації. Голос жінки на відео приблизно схожий на голос одного із заступників міністра юстиції з питань державної реєстрації. А ось голос чоловіка — тимчасово є невизначеним.

Чоловічий голос на аудіозаписи можливо підкреслює, що нібито має можливість залучити до боротьби, а також до тиску на український суд "Нацкорпус" — йдеться нібито про ПП "Національний Корпус", тим самим, нібито доводячи попередні заяви Анатолія Шарія щодо задействованності членів "Нацкорпуса "в фізичному і моральному насильстві щодо активістів Шарія і про, можливо, спільної діяльності "Нацкорпуса "з нібито нинішньою владою України.

Анатолій Шарій оголосив внутрішнє розслідування обставин розмови на даному відео. Зокрема, залучення групи фахівців для встановлення фігурантів даної аудіозаписи.

Разом з тим, як повідомляє пресслужба, "Партії Шарія" вже звернулася з вимогою до правоохоронних органів України негайно зреагувати на цей злочин, а також встановити особистостей, чиї голоси фігурують в даному відео, порушити кримінальне провадження за фактом можливого тиску на суд України, на Міністерство юстиції України, а також про можливий тиск на громадянина України до протиправних дій і залякування, в тому числі і загрози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини