Головна Новини Політика внутрішня політика Аналітик: сьогодні підтвердилося - «плівки Онищенка» і «плівки Деркача» - політичне замовлення Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Аналітик: сьогодні підтвердилося - «плівки Онищенка» і «плівки Деркача» - політичне замовлення Кремля

Онищенко став громадянином РФ, в Україну поки повертатися не збирається

18 жовтня 2021, 16:06
Поділіться публікацією:

Сьогодні головний редактор порталу "Страна" Світлана Крюкова першою поділилася інформацією про те, що екснардеп Олександр Онищенко тепер став справжнім громадянином Росії, тому що обзавівся паспортом, відповідно, отримавши російське громадянство. Це не просто один із цікавих моментів у політиці. Це знаковий інцидент, який ставить жирну крапку в історії з "плівками Онищенка", як і з "плівками Деркача". Обидва компрометувальні матеріали вкидали в ЗМІ. Головне завдання матеріалів було одне — дискредитувати п'ятого президента Порошенка. Сьогодні замовник цих "плівок" показав обличчя — це Кремль, країна-агресор. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політичний аналітик Павло Нусс.

Аналітик: сьогодні підтвердилося - «плівки Онищенка» і «плівки Деркача» - політичне замовлення Кремля

Олександр Оніщенко. Фото з відкритих джерел

Аналітик прогнозує, що через деякий час і громадськості стане ясно, що Банкова Зеленського також діяла у зв'язці з Кремлем, дискредитуючи Петра Порошенка. У Зеленського вирішили так діяти, бо зрозуміли які шанси на повернення Петра Порошенка в крісло президента України.

Павло Нусс підкреслює, у Москві дозволити такий поворот подій просто не можуть, не можуть допустити повернення Порошенка у владу, бо про таку зручну владу, ніж нинішня українська влада, у Кремлі й мріяти не могли.

Також читайте на порталі "Коментарі" — екснардеп Олександр Онищенко розповів, що до кінця цього року він має намір відмовитися від українського громадянства, бо став громадянином іншої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини