Головна Новини Політика внутрішня політика "Альтернативи Юрію Вітренко на посаду міністра енергетики поки немає", - Арахамія
commentss НОВИНИ Всі новини

"Альтернативи Юрію Вітренко на посаду міністра енергетики поки немає", - Арахамія

За словами Арахамії, відсутність комунікації позбавило Вітренко третини голосів

17 грудня 2020, 17:09
Поділіться публікацією:

Альтернатива Юрію Вітренко на посаду глави міністерства енергетики відсутня. Повторне голосування за його призначення відбудеться вже на початку майбутнього року. Таку заяву зробив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. За його словами, Вітренко зробив помилку, коли не зустрівся з усіма фракціями та не довів курс політики відомства і першочергові кроки.

"Альтернативи Юрію Вітренко на посаду міністра енергетики поки немає", - Арахамія

За словами Арахамія, він особисто намагався дізнатися причину невдоволення нардепів кандидатурою Вітренко:

"Дуже багато депутатів відчувають себе трохи скривдженими, що у них не було, як то кажуть, доступу до тіла. Я особисто ходив по залу і питав людей", — заявив Арахамія.

Глава "Слуг" вважає, що відсутність комунікації позбавило Вітренко третини голосів. Проблема в спілкуванні виникла через стислі терміни — завтра останній день роботи парламенту в цьому році.


Раніше "Коментарі" писали про те, що екс-глава "Нафтогазу" Юрій Вітренко буде премійований 4 млн доларів за ведення процесу і його виграш в Стокгольмському арбітражному суді. Відомо, що українська компанія відсудила у російського "Газпрому" 5 млрд доларів за результатами транзитного арбітражу.

Крім того, порталу стало відомо про те, що НАБУ оприлюднило розмова топменеджерів ДТЕК, обговорював призначення міністра енергетики. Відомо, що мова йде про генерального директора групи компаній ДТЕК Максима Тимченка, який розмовляв з іноземним радником. У цій бесіді топ-менеджера компанії олігарха Ріната Ахметова обговорює призначення Ольги Буславець міністром енергетики, мовляв, це їх "остання надія".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

владимир

17 грудня 2020, 20:15

Чем короче гарант -тем длинее кортедж.Янык отдыхает!!!

владимир

17 грудня 2020, 20:11

Зекарлик обсрался

тоня

17 грудня 2020, 18:12

професіонал в роботі....причепилися за премію..


Новини