Головна Новини Політика внутрішня політика Актуальні питання українців до Зеленського залишаються без відповіді - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуальні питання українців до Зеленського залишаються без відповіді - Медведчук

В інтерв'ю французькому виданню глава політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук розповів про своє ставлення до Зеленського

29 січня 2021, 12:46
Поділіться публікацією:

Politique Internationale — одне з найбільш авторитетних французьких видань про міжнародні відносини, яке більше 40 років видається в Парижі та розраховане на професійну аудиторію, — взяло інтерв'ю у народного депутата України, голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука

Актуальні питання українців до Зеленського залишаються без відповіді - Медведчук

Глава політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук

Редакція назвала інтерв'ю "Україна — Росія: Посередник". На думку видання, це найбільш точно відображає роль, яку Медведчук грає в непростих відносинах між найбільшими країнами Східної Європи.

В інтерв'ю Віктор Медведчук відповів на ряд питань, що стосуються ситуації в Україні, в тому числі розповів про своє ставлення до чинного Президента України Володимира Зеленського.

"Я не зустрічаюся з Президентом Зеленським. Можу сказати, що від імені мільйонів українців, які підтримали нашу політичну силу на парламентських виборах, я двічі звертався до Президента України з відкритими листами, де попросив дати відповіді на ті нагальні питання, які сьогодні хвилюють, без сумніву, кожної людини в нашій країні. Але ці питання так і залишилися без відповідей", — повідомив Медведчук.

Парламентарій з жалем зазначив, що Володимир Зеленський далекий від реального життя.

"Він перебуває в ілюзіях і райдужних мріях, відмовляючись помічати, що за рік його президентства Україна скотилася в економічну прірву, а епоха бідності, про кінець якої його команда трубила з усіх боків, змінилася епохою тотальної бідності. Україна продовжує залишатися найбільш корумпованою країною, за рівнем злочинності знаходиться на 1-му місці в Європі, а по індексу привабливості для ведення бізнесу займає останнє місце в Європі", — обґрунтував свою точку зору Віктор Медведчук.

Раніше політик заявляв, що запропонований Президентом України Володимиром Зеленським та його оточенням курс протягом 2019-2020 років є головною причиною економічного і соціального колапсу в країні. Для того щоб переконатися в цьому, досить порівняти дані щодо падіння ключових макроекономічних показників України в вересні — грудні 2019 року, ще до локдауна і COVID-19, а також параметри розвитку країни протягом 2020 року.

"Закономірним результатом подібного катастрофічного економічного провалу і антисоціальної політики повинна стати негайна відставка уряду. Більш того, щоб радикально змінити економічний курс, створити фундамент для вирішення соціально-економічних проблем, створених цією владою, необхідна її кардинальне "перезавантаження", яке можна досягти тільки шляхом проведення позачергових парламентських виборів", — сказав Віктор Медведчук.

Також голова Політради ОПЗЖ зазначив, що з 1 січня 2021 року обіцяне Володимиром Зеленським дворазове зниження тарифів обернулося істотним зростанням цін на газ для українців і тарифів на інші житлово-комунальні послуги.

"Намагаючись в черговий раз обдурити населення, Кабмін заявив про напрацювання двох підходів, які дозволять суттєво знизити вартість блакитного палива для населення, навмисно "забувши" при цьому про зростання тарифів на водопостачання та водовідведення, виробництво теплової енергії, а також про скасування пільгового тарифу на поставку електроенергії ", — заявив Віктор Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини