Головна Новини Політика внутрішня політика Адвокати спростували всі доводи звинувачення на користь продовження домашнього арешту — Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокати спростували всі доводи звинувачення на користь продовження домашнього арешту — Медведчук

Віктор Медведчук і далі продовжить боротися в суді, щоб довести свою невинність

9 липня 2021, 12:01
Поділіться публікацією:

Рішення Печерського районного суду міста Києва про продовження терміну домашнього арешту голові Політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народному депутату України Віктору Медведчуку не стало несподіванкою для самого політика. Як заявив під час спілкування з журналістами Віктор Медведчук, про таку ймовірність свідчило те, що напередодні цей же суд продовжив до 11 листопада терміни досудового розслідування.

Адвокати спростували всі доводи звинувачення на користь продовження домашнього арешту — Медведчук

Віктору Медведчуку продовжили домашній арешт до вересня. Фото: ОПЗЖ

На думку парламентарія, його адвокати спростували всі доводи сторони звинувачення на користь продовження домашнього арешту.

"Фактично всі доводи, які були в матеріалах підозри, доводи, які були перераховані в матеріалах про продовження запобіжного заходу, поданих прокуратурою, були повністю спростовані. З урахуванням тих норм кримінального процесу, які регулюють питання і продовження запобіжного заходу, і законності подання до суду для розгляду цього питання, я вважаю, що захист зробив усе для того, щоб сьогодні рішення було справедливим", — сказав Медведчук.

Нардеп наголошує, що він і його захисники та надалі буде працювати так, щоб довести його невинність.

"Як мінімум, я готовий до будь-якого рішення суду, тому що розумію, що це тільки черговий етап боротьби ыз незаконним кримінальним переслідуванням і політичними репресіями. Недаремно слідство і прокуратура зробили все для того, щоб продовжити терміни досудового розслідування до 11 листопада поточного року. Тому боротьба триває, і ми будемо робити все для того, щоб спростувати незаконні кримінальні звинувачення, які сьогодні намагається нав'язати і інкримінувати мені владу", — констатував Віктор Медведчук.

Нагадаємо, 7 липня Печерський районний суд міста Києва прийняв рішення про продовження досудового розслідування у справі голови Політради партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, якого Офіс генерального прокурора підозрює у державній зраді. Протягом 8 липня розглядалося питання про продовження політику запобіжного заходу, але вердикт суд оголосив тільки вранці 9 липня: домашній арешт був продовжений ще на два місяці.

Раніше, коментуючи висунуті звинувачення, Віктор Медведчук підкреслив, що політичний тиск і кримінальне переслідування, здійснювані чинною владою через правоохоронну систему, спрямовані на знищення опозиції як політичної сили, здатної скласти конкуренцію президентської партії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини