Головна Новини Політика кабмін Звернення «Голосу» до КСУ стосовно Шкарлета – це безперспективний галас, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Звернення «Голосу» до КСУ стосовно Шкарлета – це безперспективний галас, - політолог

Нардепи від партії «Голос» уже втретє заявили, що ініціювали звернення до Конституційного суду України стосовно призначення міністром Сергія Шкарлета. Проте, експерти кажуть, що цей галас та кроки абсолютно безперспективні, і зроблені лише з метою піару

3 березня 2021, 21:31
Поділіться публікацією:
"Ви ж знаєте таке визначення як "соросята"? Так от, я і раніше казав, що "соросята" не полишать ні інформаційної кампанії, ні війни проти Шкарлета. Я впевнений, що саме вони підбурили депутатів з інших фракцій. Фактично депутати з цього угрупування, метою існування якого є протискання інтересів наших західних партнерів, завжди вважали МОН своєю власністю і якщо подивитися, то останні роки так і було. Шкарлет та його призначення зламало монополію цієї невеличкої, але дуже галасливої групи", – коментує Андрій Золотарьов.

За словами експерта, саме з метою чергового інформаційного шуму та піару й було ініційоване звернення "Голосу" до КСУ через призначення Шкарлета. Але воно – безперспективне і взагалі навряд чи буде навіть зареєстровано.

"І те, що зараз це звернення намалювалося, підтверджує, що вони будуть намагатися вести з міністром освіти війну й надалі. Але, наскільки я знаю, то КСУ його ще не зареєстрував. І мені здається, що КСУ утримається. Але для соросят таке звернення є показовим задля піару і просто черговим приводом, щоб роздмухувати свою кампанію", — додав політолог.

Нагадаємо, Сергія Шкарлета було призначено міністром освіти у грудні минулого року. "За" проголосувало 226 народних депутатів. У "Голосі" ж стверджують, що нібито не всі депутати голосували персонально, проте надати докази таких фактів досі не змогли.

Звернення «Голосу» до КСУ стосовно Шкарлета – це  безперспективний галас, - політолог

Міністр МОН Шкарлет



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини