Головна Новини Політика кабмін В Україні запрацює фонд страхування військово-політичних ризиків
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запрацює фонд страхування військово-політичних ризиків

У Міністерстві планують запустити роботу Фонду страхування військово-політичних ризиків в кінці 2022 або початку 2023 року

27 вересня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України прогнозує запуск Фонду для страхування військово-політичних ризиків в кінці 2022 або на початку 2023 року. Про це повідомляє "Інтерфакс".

В Україні запрацює фонд страхування військово-політичних ризиків

Фонд страхування - фото з відкритих джерел

Відомство повідомило, що у них вже є прогрес в питанні, зі страхування військово-політичних ризиків. Оскільки саме це є важливим аспектом в контексті впровадження Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей до 2030 року. Також була поставлена мета, заповнити фонд на третину за 2022 рік, щоб запустити роботу в кінці 2022 або на початку 2023 року.

В цілому, в міністерстві розповіли, що найближчим часом два законопроекти, які передбачають введення пільг для суб'єктів підприємницької діяльності в 15 територіальних громадах уздовж лінії зіткнення на сході України і в індустріальних парках, будуть внесені до Верховної Ради.

Для того, щоб пільги почали діяти, депутатом необхідно підтримати даний законопроект до кінця цього року. Після чого в міністерстві планують подати проект закону про заміну частини бездіяльно-погоджувальних процедур страхуванням відповідальності суб'єктів господарювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пенсійний фонд скоротив виплату пенсій. У п'ятницю, 24 вересня, Пeнcіoнний фoнд Укpaіни пpeкpaтіл фінaнcіpoвaніe пeнcій зa мecяц. Всього за вересень 2021 року в Україні на пенсії було направлено 43,4 млрд гривень. B пocлeдній дeнь било пepeчіcлeнo 1,5 млpд гpівeн. А також, яку рекордний прибуток запрацював найбільший пенсійний фонд світу .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини