Головна Новини Політика кабмін Україна виживе, якщо буде змінюватися, — міністр оборони розповів, що буде робити на новій посаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна виживе, якщо буде змінюватися, — міністр оборони розповів, що буде робити на новій посаді

Олексій Резніков пояснив, що зробить першочергово

4 листопада 2021, 12:10
Поділіться публікацією:

Україна виживе, якщо буде змінюватися, — міністр оборони розповів, що буде робити на новій посаді

Олексій Резніков, новий міністр оборони, фото Офісу президента

Після призначення міністром Оборони Олексія Резнікова, він дав перший брифінг. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі" Марія Рада. Новий міністр розповів про свої плани на новій посаді та перші кроки, які будуть зроблені найближчим часом.

Зокрема, він наголосив, що спочатку буде проведено аудит, як фінансовий, так і юридичний. Олексій Резніков звернеться до Держаудиту з проханням провести відповідні процедури.

Крім цього буде проведено внутрішній юридичний аудит, який буде полягати в аналізі всіх судових справ, де Міноборони або Збройні сили є учасниками. Після цього впродовж кількох днів буде проведено кадрові зміни в Міністерстві оборони та в Генеральному Штабі. Міністр наголосив, що він особисто зустрінеться із заступниками, керівниками департаментів та служб.

Також серед першочергових планів Олексія Резнікова — робочі поїздки в зону ООС, потім він відвідає всі бригади різних видах Збройних сил. під час поїздки міністр огляне в яких умовах служать військові, вислухає їхні пропозиції та зауваження.

Стосовно оплати праці армійців, то міністр переконаний, що армія має стати найкращим роботодавцем в країні. Міністерству треба розробити зрозумілу та мотивуючу систему заохочення військових. Адже наразі є великий відсоток людей, які не продовжують контракт. 

"Спочатку я розберуся стосовно грошового забезпечення по рівнях, по званнях. Там є багато чинників, але мені здається, що прийшов час не просто піднімати зарплату військовим, а ввести зрозумілу систему, мотивуючу для військових. Армія має стати найкращим роботодавцем в країні. Вона має залучати найкращих через мотивацію. Треба мотивувати людей продовжувати контракт, це дуже важливо. Мотиваторами можуть бути житло, грошове забезпечення, кар’єрний ріст. Також треба серйозно займатися військовою освітою. Україна виживе, якщо буде змінюватися", — наголосив міністр оборони.

Олексій Резніков додав, що вони з Валерієм Залужним будуть організовувати взаємодію між Генштабом і Міноборони й будь-яка конкуренція буде скасована. Між Генштабом і Міноборони буде співпраця і повна кооперація.

Як повідомляв портал "Коментарі", Верховна Рада призначила Резнікова міністром оборони України.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Субъективно о объективном!

4 листопада 2021, 14:15

Украина - НАТО: "Ой, рятуйте, ой допоможiте! " НАТО-Украине: "Да щас, ще за вас ми не вмирали! Сосите сами, вы же гордые та смiлывые!"

Субъективно о объективном!

4 листопада 2021, 13:45

Оце менi подобаеться! Лерос гарно вдув Зе-болвану по самые помидоры, чтобы тот спустился с небес, а не считал, что он любимчик народа. Слава Украiне!

Ігор

4 листопада 2021, 12:21

Патріоти нам 30 років обіцяють зміни. Але тільки вдосконалюють законодавство, яке веде до зміцнення патріотичної корупції та революцій у боротьбі за потоки - дві під головуванням Порошенка.


Новини