Головна Новини Політика кабмін Три кандидати на крісла міністрів: кого і на які посади висувають
commentss НОВИНИ Всі новини

Три кандидати на крісла міністрів: кого і на які посади висувають

Стало відомо, кого подали "слуги" на вакантні посади

3 листопада 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Відомо, що 3 листопада після завершення пленарного засідання та того, як нардепи проголосували за відставку п'яти міністрів, парламентська більшість подала свої кандидатури на вакансії. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

Три кандидати на крісла міністрів: кого і на які посади висувають

Парламент підтримав відставку п'яти міністрів, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що фракція "Слуга Народу", на правах коаліції, вже направила до Кабінету Міністрів України свої пропозиції про внесення трьох осіб на вакантні посади.

Серед кандидатів на посади міністрів провладна партія пропонує Ірину Верещук Юлію Свириденко та Павла Рябікіна. Отже, на посаду віце-прем'єр-міністра України, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій претендує Ірина Верещук. На крісло першого віце-прем'єр-міністра та міністра економіки України — Юлія Свириденко. Павла Рябікіна пропонують на посаду Міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Також до парламенту 3 листопада надійшло подання Президента України про те, що на посаду міністра оборони України буде призначено  Олексія Резнікова. Нагадаємо, що він раніше обіймав посаду віце-прем'єр-міністра України, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Верховна Рада проголосувала за його відставку з цієї посади. Тепер президент пропонує урядовця на інше крісло.

Як повідомляв портал "Коментарі", під час засідання парламенту депутати обговорили та підтримали заяви міністрів про відставку. Відомо, що міністр оборони Андрій Таран не зачитав перед народними обранцями звіту за період своєї роботи. До сесійної зали колишній міністр також не прийшов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини