Головна Новини Політика кабмін Ткаченко отримав посаду міністра культури
commentss НОВИНИ Всі новини

Ткаченко отримав посаду міністра культури

На засіданні Ради обрали нового міністра культури та інформаційної політики

4 червня 2020, 12:04 comments1409
Поділіться публікацією:

Новим міністром культури та інформаційної політики України став Олександр Ткаченко. Про це стало відомо під час засідання Верховної Ради України сьогодні.

Ткаченко отримав посаду міністра культури

Так, рішення було підтримано голосами 263 депутатів.

Спочатку подання про призначення міністром культури та інформаційної політики Ткаченка представив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Після цього Ткаченко окреслив пріоритети, до яких відніс посилення фінансування культури та завершення реорганізації Міністерства культури.

Крім того, Рада проголосувала за складання повноважень народного депутата України, яким до нового призначення у Кабмін був Ткаченко.

Нагадаємо, Верховна Рада відправила у відставку віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Вадима Пристайка. Замість нього була обрана Ольга Стефанішина.

Як повідомлялося, у парламент України внесли подання на двох нових міністрів і віце-прем'єра. Експерты проаналізували для порталу "Коментарі" пропозицію прем'єра Дениса Шмигаля і можливість затвердження цих кандидатів. Так, віце-прем'єром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції пропонується зробити Ольгу Стефанишину, міністром культури – Олександра Ткаченко, міністром екології – Романа Абрамовського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини