Головна Новини Політика кабмін Степанова ніхто не рятує від відставки - Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанова ніхто не рятує від відставки - Шмигаль

За словами прем'єра, очільник МОЗ виконує свою роботу

4 березня 2021, 14:33
Поділіться публікацією:

Голова уряду України Денис Шмигаль вважає, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов ефективно демонструє якості антикризового менеджера. Про це прем'єр заявив на прес-конференції, передає "Українська правда".

Степанова ніхто не рятує від відставки - Шмигаль

Денис Шмигаль - фото з відкритих джерел

За даними джерела, Шмигалю було поставлено запитання про те, хто рятує Степанова від відставки. У виданні повідомили, що саме на адресу діяльності глави МОЗ зараз лунає багато критики.

"Максима Степанова ніхто не рятує від відставки. В принципі ніхто нікого не рятує від відставок. Він працює, робить свою роботу, критика лунає на адресу багатьох міністрів і зокрема на адресу багатьох міністрів охорони здоров'я в кожній країні світу, тому що зараз кризова ситуація" , — відповів Шмигаль.

Нагадаємо, що в Україні може змінитися міністр охорони здоров'я — Максим Степанов є "претендентом" на звільнення. Про це та причини, які передують подібному рішенню, 17 лютого заявив народний депутат, член фракції "Слуга народу" Данило Гетманцев. Відповідаючи на питання журналістів в кулуарах Верховної Ради, Гетманцев розкритикував Степанова за роздачу гучних обіцянок, які так і залишилися поки невиконаними. Мова, зрозуміло, в першу чергу стосується вакцинації від коронавірусу. При цьому політик наголошує: запланованого старту масової вакцинації завадили деякі технічні проблеми, а не людський фактор.

Раніше портал "Коментарі" також повідомляв, що "слуга народу" Ірина Верещук заявила, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов несе особисту відповідальність за початок вакцинації. Відповідно, якщо ця процедура провалиться, "Слуги народу" ініціюватимуть відставку міністра.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

4 березня 2021, 16:09

Шмыгаль сегодня прям по всему прошёлся https://kosatka.media/category/gaz/news/v-2025-g-ukraina-namerena-polnostyu-obespechit-sebya-gazom-sobstvennoy-dobychi-premer


Новини