Головна Новини Політика кабмін Степанов відреагував на закиди про куртку вартістю 620 тисяч
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов відреагував на закиди про куртку вартістю 620 тисяч

За словами міністра, такої куртки в його гардеробі немає

29 березня 2021, 09:43
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов прокоментував інформацію про наявність в його гардеробі куртки, яка коштує понад 600 тисяч гривень. Міністр назвав покупку такої дорогої речі "повним абсурдом". Про це Степанов розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Степанов відреагував на закиди про куртку вартістю 620 тисяч

Максим Степанов - фото: Слово і Діло

"Я думаю, що у хворій уяві наших політиків вона дійсно існує. Я ж не думаю, що якась здорова людина може серйозно поставитися до того, що можливо купити одяг за такі ідіотські кошти. З точки зору вартості її. Ну, її не просто у моїй шафі немає. Я вважаю, що це якийсь повний абсурд", — заявив очільник МОЗ.

Близько тижня тому народний депутат Гео Лерос в залі парламенту заявив, що міністр охорони здоров'я придбав куртку за 620 тисяч гривень, а також поставив Степанову запитання, чи тепло йому в ній. Чиновник заявив, що не відповідатиме на запитання нардепа. Крім того, напередодні кілька українських ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що Максим Степанов носить куртку дорогого бренду одягу Kiton, ціна якої становить близько 10 тисяч доларів.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, в яких умовах живе голова Міністерства охорони здоров'я України. Зараз він проживає в центрі Києва поряд із головною сценою країни ДК "Україна". Згідно з декларацією, квартира записана на дружину Наталію. Площа житла — 340 квадратних метрів. Журналісти дізналися, що вартість такого будинку — приблизно 850 000 доларів. Міністр їздить на класичному позашляховику Range Rover, вартість якого становить понад 2,7 мільйона гривень (суму вказано у фінансовій звітності на сайті НАЗК). У політика є особистий водій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини