Стало відомо, скільки заробив міністр інфраструктури Криклій за грудень і січень

За два місяці міністр заробив майже 120 тисяч гривень

Стало відомо, скільки склала заробітна плата глави міністерства інфраструктури Владислава Криклія за грудень 2020 року та січень 2021. Про це повідомили в самому міністерстві у відповідь на інформаційний запит журналіста "Коментарів".

Таким чином, зарплата Владислава Криклія за грудень 2020 року склала 58 тисяч 986 гривень. За січень 2021 року міністр інфраструктури заробив 59 тисяч 110 гривень.

Владислав Криклій є одним з наймолодших українських міністрів, зайнявши цю посаду у віці 32 років. Він очолює міністерство інфраструктури з серпня 2019 року в Кабмінах Олексія Гончарука та Дениса Шмигаля.

Був начальником головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України з листопада 2015 року. З 2014 по 2015 рік був радником глави МВС Арсена Авакова з питань впровадження інформаційних технологій. Також обіймав посаду заступникам начальника департаменту ДАІ МВС.

На дострокових парламентських виборах у 2019 році балотувався в Раду від партії "Слуга народу" під 12 номерів у виборчому списку. До приходу в політику працював в інвестиційно-банківській сфері, а також компанії "Tickets.ua", яка займається автоматизацією процесів електронної оплати платежів.

У листопаді 2020 року з'являлася інформація про те, що Криклія відсторонили від зустрічі з прем'єр-міністром Казахстану через нібито підробленого тесту на COVID-19. Сам міністр пізніше спростовував цю інформацію.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, скільки заробив глава МОЗ Максим Степанов за грудень і січень.

Читайте також, чи пов'язано загострення ситуації на Донбасі з закриттям каналів Медведчука.