Головна Новини Політика кабмін Стало відомо коли завершать розслідування авіатрощі гелікоптера, в якій загинуло керівництво МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо коли завершать розслідування авіатрощі гелікоптера, в якій загинуло керівництво МВС

Процесуальне керівництво у справі фатальної авіакатастрофи у Броварах, в якій загинуло керівництво і співробітники Міністерства внутрішніх справ, здійснює Офіс генпрокурора

23 лютого 2023, 19:19
Поділіться публікацією:

Коли очікуються перші результати розслідування авіакатастрофи у Броварах в загальнонаціональному телемарафоні розповів новопризначений глава МВС Ігор Клименко, пишуть "Коментарі". Голова Міністерство внутрішніх справ (МВС) України Ігор Клименко припускає, що розслідування щодо авіатрощі у Броварах буде завершено за місяць -  півтора.

Стало відомо коли завершать розслідування авіатрощі гелікоптера, в якій загинуло керівництво МВС

"Процесуальне керівництво здійснює Офіс генпрокурора. Коли будуть завершені всі експертизи, які ми проводили, частково з нашими колегами з Франції. Коли будуть завершені всі розслідування у нас в країні, тоді буде спільна і загальна картина, яку прокурори, представники ДБР і СБУ, які також ведуть це розслідування, зможуть донести до загалу. Я думаю, що місяць – півтора, десь так"", – сказав він.

Кабінет Міністрів днями переніс кінцеву дату подання звіту урядової комісії щодо розслідування причин авіакатастрофи гвинтокрила у Броварах Київської області з 18 лютого на 31 березня.

Під час аварії вертольота у Броварах 18 січня, як писали "Коментарі", на борту перебували міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович. Керівництво МВС прямувало в одну з найгарячіших точок Донбасу.

"Коментарі" повідомляли також, що правоохоронці розглядають усі можливі версії падіння гелікоптера, внаслідок чого загинули 14 людей, у тому числі всі, хто перебував у гелікоптері, і п'ятеро осіб на землі, з них одна дитина. Постраждали 25 людей, із них - 11 дітей. Гвинтокрил впав на територію дитячого садка, після чого на місці інциденту сталася пожежа.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини