Головна Новини Політика кабмін Стали відомі імена нових міністрів: нові призначення
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі імена нових міністрів: нові призначення

Відповідні рішення прийняла Верховна Рада

21 березня 2023, 12:53
Поділіться публікацією:

Сьогодні Верховна Рада призначила трьох міністрів. Про це повідомляють "Коментарі".

Стали відомі імена нових міністрів: нові призначення

Новий міністр освіти до призначення воював на фронті

Зокрема, Михайла Федорова призначили віце-прем'єр-міністром з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністром цифрової трансформації України. Його фактично перепризначили на займану ним раніше посаду, з розширенням його повноважень.

Новим міністром з питань стратегічних галузей промисловості України став колишній очільник "Укрзалізниці" Олександр Камишин, який змінив на цій посаді Павла Рябікіна.

Оксена Лісового призначено новим Міністром освіти і науки України. Лісовий є Директором малої академії наук. З початком повномасштабного вторгнення він долучився до війська як доброволець у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. На посаді міністра він змінив Сергія Шкарлета.

Нагадаємо, в Кабміні знов почали реформувати митницю - експерти розповіли, що це дасть. Пригожин озвучив дату українського контрнаступу та попросив допомоги Кремля.

Під час пресконференції 20 березня керівник групи найманців Євген Пригожин заявив, що Україна почне широкомасштабну атаку у кінці березня або на початку квітня. На думку Пригожина, українські сили намагаються відрізати ПВК "Вагнер" від основних військ Російської Федерації. Власник ПВК вважає, що такі дії ЗСУ стануть катастрофічними для російської армії на території тимчасово окупованої України. 

Тим часом, на тлі візиту до РФ лідеру Китаю, до України прибув лідер азійської країни, яку традиційно вважають суперником КНР. Очікується, що лідер країни суперниці Китаю продемонструє свою підтримку Україні, яка перебуває у стані війни з Російською Федерацією. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини