Головна Новини Політика кабмін Шмигаль розповів про досягнення та помилки цього уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів про досягнення та помилки цього уряду

За словами прем'єра, 8 місяців роботи - маленький строк, щоб підбивати підсумки

3 грудня 2020, 17:57
Поділіться публікацією:

Шмигаль розповів про найбільші досягнення уряду під його головуванням. За його словами, 8 місяців невеликий час для того, щоб підбити підсумки.  Але він звернув увагу, що його уряд закінчив реформу децентралізації через проведення місцевих виборів. Місцевій владі було передано землі та бюджети. Таким чином в країні буде впроваджений зовсім інший адміністративно-територіальний устрій, який призведе до посилення відповідальності місцевого самоврядування. 

Шмигаль розповів про досягнення та помилки цього уряду

Також, за його словами попри пандемію, триває реформа медицини. Прем’єр порівняв сферу української медицини з розвитком українського війська, а пандемію з військовими діями на сході України. Він запевнив, що після епідемії  різко зміниться ставлення до медиків людей та уряду, а медична система буде іншою через досвід отриманий після пандемії. Також політик зазначив, що є ще низка невеликих перемог, але боротьба з епідемією в медицині та економіці наразі займає весь час.  

Крім того, Шмигаль розповів і про помилки, допущені урядом. На його думку, влада повинна бути ближче до народу та вміти радитися з ним. Саме такої помилки припустився кабмін на початку своєї роботи. Разом з тим, він виправдовує це тим, що "коли необхідно терміново прийняти ту чи іншу постанову, не завжди є час на обговорення або суперечки. Треба діяти швидко, адже в кризових ситуаціях оперативність вирішує все". 

Раніше "Коментарі" писали про те, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль про два можливі шляхи розвитку ситуації з карантином в Україні. Уже виходячи з цього, влада визначиться з моментом введення локдауна, а також з можливим його скасуванням.

Крім того, ми писали про те, на скільки подорожчала "комуналка" за рік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

гость

3 грудня 2020, 19:29

Вот ублюдок лицемерный. С народом он не успел посоветоваться. Падло. А тарифы на газ, на электроэнергию, это тебе народ нашептал. Выблядок ахметовский.


Новини